Klik her for at komme til Penge-sektionen, hvor du finder flere artikler omkring a-kasser, forsikringer og banker målrettet unge og studerende

3 hyggelige ting du kan lave i Odense i påskeferien!

3 hyggelige ting du kan lave i Odense i påskeferien!

Så blev det endelig tid til påskeferie. Solen skinner, og termometeret begynder så småt at vise tocifrede varmegrader. What’s not to like about that? Påskeferien er den tid på året, hvor vi kan få lov til at trække stikket, inden eksamenslæsningen for alvor starter.

Der findes dem, som lægger en masse planer for, hvad de skal lave i påskeferien, men der findes også dem, der tager påskeplanerne lidt på ”gefühlen”. Er du en af sidstnævnte, så håber vi, at denne artikel er lige noget for dig! Vi har nemlig nedenfor samlet 3 hyggelige ting, som du kan foretage dig i Odense nu her i påskeferien – i selskab med venner, studiekammerater, kæreste eller familie.

 

Odense Zoo – et sikkert hit

På Søndre Boulevard 306 i Odense finder du Odense Zoo, som du altid kan regne med, er et sikkert hit blandt de fleste! Både unge såvel som ældre vil finde en tur i zoo rigtig hyggelig, og det er bestemt en lidt anderledes måde at tilbringe kvalitetstid sammen. Desuden er programmet i Odense Zoo spækfyldt med hyggelige arrangementer i løbet af påskedagene, hvorfor vi varmt kan anbefale dig at tjekke dem ud.

 

Odense Aafart

Hvis du har lyst til at nyde vejret på en helt særlig måde, kan du tage en tur med Aarfarten i Odense. Med Odense Aafart får du set Odense på en helt ny måde, og det er både hyggeligt for odenseanere såvel som for dem, der blot er kommet på en endagstur til Odense i påsken. Turen tager blot en time, så der er masser af tid til at udforske resten af byen i løbet af dagen.

 

Besøg Tidens Samling

Hvis du er vild med museer, så vil vi anbefale dig at kigge lidt nærmere på Tidens Samling, der har sin beliggenhed i hjertet af Odense. Her kan du sammen med dine studiekammerater gå på opdagelser i blandt andet klæder og bolig fra det 20. århundrede. Museet byder altid på en række spændende udstillinger, og påskeferien er ingen undtagelse. Museet er nemlig blevet pyntet med original pynt fra de forskellige årtier i det 20. århundrede, og du kan få lov til at se på pyntet helt tæt på for at komme i den helt rigtige påskestemning, hvis du ikke har pyntet op derhjemme.