3 gode grunde til at dyrke crossfit

3 gode grunde til at dyrke crossfit

Sponsoreret indhold:

Det er ingen hemmelighed, at motion er essentielt for vores generelle følelse af både fysisk og psykisk velvære. Mange af os hopper jævnligt i træningstøjet, og i nyere tid er crossfit blevet blandt vores absolutte foretrukne træningsformer. Er du endnu ikke hoppet med på crossfit-bølgen? Nedenfor giver vi dig tre gode grunde til at komme i gang øjeblikkeligt.

Varieret træningsprogram

Crossfit er én af de mest varierede træningsformer, du kan finde. Et komplet crossfit-program er udviklet med øje for at træne hele kroppen, og når du dyrker crossfit, slipper du for at skulle gentage de samme øvelser igen og igen. Grundlæggende set kombinerer crossfit styrketræning, gymnastik og træning i udholdenhed. Kombinationen gør, at du med crossfit opnår et bedre og langt mere velafrundet resultat, end du gør med for eksempel almindelig styrketræning. Stort set alle danske fitnesscentre udbyder i dag både crossfit-hold for begyndere, lettere øvede og øvede. Tilmeld dig et hold med det samme, og sørg for at træne mindst to gange om ugen. Så vil du hurtigt kunne både se og mærke din krop blive stærkere og meget mere adræt.

Høj funktionalitet

Crossfit adskiller sig fra mange andre træningsformer ved, at crossfit hovedsageligt består af de bevægelser, som du gør i hverdagen. Når du dyrker crossfit, vil du derfor kunne mærke, at de hverdagslige opgaver, som før føltes ulidelige, nu lader sig klare ganske let. Crossfit er altså en ideel træningsform for dig, som ønsker mere energi og færre kropslige gener i hverdagen. 

Effektiv vægttabsmetode

Crossfit er en træningsform, som kendes for sin høje intensitet. For mange fitness-gængere gælder det, at træningsintervallerne er for korte og pauserne lidt for lange. Crossfit-programmer er derimod typisk sammenskruet på en måde, der gør, at du får det allerbedste udbytte af din træning. En halv times crossfit er som regel langt mere effektiv end to timers uplanlagt træning i fitnesscenteret. Af denne grund er crossfit en mere end effektiv vægttabsmetode. 

Husk tilbehøret

Som de fleste andre træningsformer, kræver crossfit, at du har det rette udstyr. Udover selve træningstøjet, kan du med fordel også anskaffe dig et træningsur, lifting straps, en måtte, en knæstop, et ankelbind, masser af sportstape, muskelsalve, en kalkblok og et godt bælte. Køb dit crossfit tilbehør med det samme, og kom så afsted. Din krop vil med garanti takke dig for det.