3 alternative tips til den studerende med et lavt budget

3 alternative tips til den studerende med et lavt budget

Vi kender dem alle; de velkendte tips til, hvordan man sparer penge som studerende. Lav en madplan, et månedligt budget, sælg ud af dit gamle tøj, tag cykle, få dig et studiejob osv. Vi har alle prøvet dem. Nogle gange er de effektive, andre gange er de ikke. Ofte er tingene bare ikke så lette, som diverse artikler får det til at lyde som om, at de er. Derfor har vi i denne artikel samlet 3 alternative tips til, hvordan du som studerende kan spare eller tjene penge på en lidt mere alternativ og anderledes måde, end man normalvis bliver anbefalet. Måske er de effektive for dig, måske er det ikke, men hvis du trænger til at prøve noget nyt eller en afveksling, skal du helt sikkert læse med her.

Udfordringen ved valutahandel

Det første tip er henvendt til dig, der tør tage en chance, og som har bare en lille smule forstand på økonomi. Dig, der er vant til at handle med aktier og lignende vil helt sikkert også finde dette tip interessant.

En ting, der over de senere år er blevet virkelig populært, er handel med valuta. Det skyldes blandt andet, at der ikke er så meget fremgang i aktiehandlen for tiden, og så er det desuden blevet utrolig nemt at handle med valuta, eftersom det kan gøres online. Desuden er det også en forholdsvis hurtig måde at tjene lidt penge på i forhold til aktier. Du kan se mere her, hvis du ønsker at finde et sted, hvor du kan begynde at handle med valuta.

Hvis du er i tvivl om, hvad valutahandel er, får du her en hurtig forklaring. Det er kort sagt, at du køber en valuta, imens at kursen er lav, og så sælger du den igen, når den bliver høj. Det er ikke mange penge, du kan tjene bare på én handel, men med flere kan du tjene lidt på det. Husk dog, at der altid er risici ved sådanne handler.

Billig butikker med kendte mærker

Som studerende vil man uden tvivl gerne se godt ud, og det indebærer altså nogle gange, at man skal ud efter de lidt dyrere mærker. Det er desværre bare de færreste studerende, der har råd til hele tiden at gå ud og købe det nyeste nye mode- og mærketøj. Heldigvis findes der en løsning på dette problem. Du kan nemlig finde adskillige butikker både online og fysisk, der sælger denne type tøj billigere end andre. Du finder et bredt udvalg af Adidas her til billige penge. Det gælder altså bare om at finde disse butikker.

Byg selv af genbrug

Det sidste og tredje tip er mest til dig, der kan lide at udfordre dig selv, og som måske er lidt kreativ. Det går nemlig ud på, at du kan bygge forskellige genstande ud af ting, som du genbruger. Der findes et utal af sider, der giver gode tips til, hvordan du bygger både brugbare ting og pyntegenstande ud af enten ting, som du genbruger eller ting, du kan finde billigt rundt omkring. Hvis du er meget kreativ, kan du også selv finde på ting at bygge ud af genbrug eller billigt materiale. Dette vil i sidste ende spare dig for en del.