20% studierabat på massage hos godkrop.dk

20% studierabat på massage hos godkrop.dk

Er din krop helt anspændt, og ønsker du at få løsnet alle dine hårde muskler op, men synes du at en omgang massage virker uoverskuelig dyr på SU? Så er dette tilbud netop noget for dig! Du kan nemlig få hele 20% på massage hos godkrop.dk, hvilket er en kæmpe besparelse for dig som studerende! Det er ganske simpelt at opnå rabatten, det eneste kriterie for at få 20% er, at du skal være på SU.


 


Ønsker du en god massage, som giver dig den ro og velvære, som din krop har brug for, så kan du få en god massage hos godkrop.dk, som er blevet en af de mest populære steder i København at få en massage. Med denne godkrop studierabat er det ikke længere umuligt for dig som studerende at få råd til en omgang velvære med en massage, da de 20% i besparelse gør prisen helt overskuelig, selvom du er studerende på SU.


 


Hvilken behandling er bedst til mig?


Måske du ønsker at få en omgang massage, men ikke er sikker på, hvilken slags er mest fordelagtig for dig og din krop. Der findes nemlig forskellige former for massage, som du kan få her hos god krop. Derfor kan du med fordel kontakte personalet, for at fortælle om dine behov og ønsker for massagen, for at de på denne måde kan rådgive dig. Der findes nemlig både en sportsmassage, graviditetsmassage samt en wellnessmassage. Det kan være, at du har brug for en sportmassage hvis du har ømme muskler, eller derimod har brug for en wellnessmassage, hvis du blot har brug for at blive afslappet. Derfor er det en god ide at snakke med personalet, for at finde ud af, hvilken massage der passer bedst til dig og dine behov. På denne måde får du den bedst mulige oplevelse.


 


Hvorfor burde jeg få en massage?


Som studerende bruger man rigtig meget af sin tid foran sin computer og foran sine bøger, og man får derfor måske ikke strukket sin krop ordentligt ud, når man sidder foran en skærm mange timer om dagen. Derfor er det en god ide at få en massage, for at løsnet op for nogle af de stive muskler, som man nemt kan få ved at sidde med hovedet i en bog en hel dag. Derudover er dét at få en massage en af de bedste former for velvære, og er med til at afstresse i en ellers travl og stresset hverdag, hvilket mange studerende har. Derfor bør du tjekke tilbuddet ud her, for at det giver dig den bedst mulige massage for dig som studerende. Ved køb af en massage er du sikker på at få en oplevelse af velvære.


 


Hvordan er priserne?


Priserne starter fra 350 kroner for de forskellige former for massage for 30 minutter. Jo længere tid du vælger at få massage, jo mere besparelse er der at hente. Oveni denne pris er der 20% studierabat, og prisen her er derfor meget fordelagtig for dig som studerende.


 


Hvis du ønsker at få en omgang massage i gave, er dette også muligt, da det hos godkrop.dk er muligt at købe et gavekort til massage. Ønsker du at læse mere om priser og meget mere, så tjek det ud her.
Som studerende kan du få hele 20 % rabat på alle behandlinger! Læs mere om God-Krop.dk og bestil en tid med det samme. Din krop vil takke dig.

Bestil 20% studierabat på massage hos godkrop.dk her

Udbyder
God-Krop.dk