10% studierabat Klippestuen Z!

10% studierabat Klippestuen Z!

Ønsker du at besøge en lækker og dygtig frisør i København, som kan fikse dit hår? Og ønsker du samtidig at opnå en fordelagtig studierabat på 10%? Så kan du med fordel tage et smut forbi Klippestuen Z! Klippestuen Z har hele 4 saloner beliggende i København, hvor du kan tage et smut ind og blive forkælet. Her kan du få studierabat frisør, når du medbringer dit studiekort. Læs mere om Klippestuen Z, hvis du er interesseret i at opnå en studierabat på frisørbehandlinger på hele 10%!


 


Hvorfor besøge Klippestuen Z?


Der er flere grunde til, hvorfor du som studerende bør besøge Klippestuen Z, næste gang du skal have ændret din frisure. Klippestuen Z beskriver sig som værende en hyggelig og yderst dygtig salon, som altid er med på de nyeste trends. Hvad end de nyeste trends er indenfor klip, farvning eller extensions, så er salonen her opdateret. Alle frisører er yderst dygtige og veluddannet, og i salonen vægtes der, at alle frisører bliver sendt på kurser og efteruddannelser, for at på denne måde fortsat dygtiggøre sig indenfor deres fag. Prisen for behandlinger er generelt i den lavere ende når det kommer til high end frisører i København, og derfor er det yderst fordelagtigt som studerende at besøge Klippestuen Z. Her er de bedste frisører til super gode priser, hvilket som for dig som studerende er et kæmpe plus.


 


Salonen vægter højt, at alle kunder kan komme og nyde godt af atmosfæren, håndværket samt kreativiteten. Ønsker du god kvalitet til gode priser, så er Klippestuen Z helt klart værd at tjekke ud for dig som studerende.


 


Hvor er salonerne placeret?
Som tidligere nævnt er der hele 4 saloner af Klippestuen Z beliggende i København! Disse er placeret på adresserne Gl. Kongevej 171, H. C. Ørstedsvej 1B, Falkoner Allé 50 samt Falkoner Allé 27, alle beliggende på Frederiksberg. Hvis du befinder dig i København/Frederiksberg-området er der derfor rig mulighed for dig at tage et smut forbi en af salonerne, hvor de er klar til at tage imod dig med åbne arme og stor ekspertise indenfor frisørfaget.


 


Gode besparelser på produkter


Ønsker du at investere i nye hårprodukter, så kan du med fordel købe dem hos Klippestuen Z. Her forhandles en lang række mærker, som inkluderer: Redken, Kératase, Crew, L’OREAL, Alterna, uniq one, Revion og d:fi. Her kan du spare helt op til 33% på alle disse produkter, så der er derfor en stor besparelse at komme efter, hvis du vælger at købe dine nye hårprodukter her. De har nemlig et tilbud, hvor du kan vælge 3 produkter og kun betaler for 2.


 


Lyder denne frisør som noget for netop dig, så kan du med fordel tjekke deres hjemmeside ud. Her kan du læse om de forskellige saloner, priser, kontaktinformationer samt læse meget  mere. Her er det også muligt at bestille tid. Husk at medbringe dit studiekort, hvis du ønsker at opnå 10% studierabat hos Klippestuen Z.