Sælger som karriere?

Sælger som karriere?

Arbejdet som sælger er ofte ikke det, som står øverst på unge og studerendes liste over ønskebeskæftigelser, men måske er det en fejl, alt efter hvad målet i livet er. For taler vi om et ønske omkring jobsikkerhed og/eller økonomisk uafhængighed, så er en karriere som sælger ikke helt dum at forfølge.


Sælgere er det eneste, som alle virksomheder har brug for og som de selv i krisetider ansætter, fordi de kan se, sort på hvidt, at de giver plus på bundlinjen. Derfor kan du være ganske sikker på altid at kunne få et arbejde.


Videre kan du ofte selv vælge præcis, hvilken branche, som du ønsker at arbejde i. Om du ønsker at arbejde med alt i hjul, industrihjul, som virksomheder som ks-gruppen.dk sælger, eller med software, som f.eks. BlueNordix sælger, så er der en plads til dig. 


Er du rigtig god, så kan du videre se frem til at avancere i virksomheden til f.eks. salgschef, regionschef el.l. og ikke så sjældent kan du opleve, at modtage delvis betaling i medarbejder-aktier, hvilket kan blive din vej til økonomisk frihed, hvis virksomheden klarer sig godt, hvilket du som sælger har direkte indflydelse på.

 Start evt. med at lede efter sælgerjob på deltid i vores sektion med studiejob.