Sådan får du råd til luksus på SU

Sådan får du råd til luksus på SU

Når man er på SU, har man sjældent råd til luksus. Hvad end dette er frisør, hotelophold med wellness eller en lækker middag. Disse ting er svære at få råd til, da ens SU ofte ikke rækker så langt. Dog findes der et par tips til, hvordan du nemmere kan få råd til disse ting som studerende.


 


Afhold en wellness-aften med veninderne


Selvom en tur i spaen efterfulgt af en lækker massage lyder lækkert, så er der heller ikke noget som en god omgang selvforkælelse derhjemme. Hiv fat i veninderne, køb nogle billige ansigtsmasker, en fodcreme og diverse små snacks, og lad som om I er ved en spa. Selvom det måske ikke er den helt samme oplevelse, som at være afsted til en rigtig wellness, er I sikker på at få en hyggelig aften, hvor det føles som det rene luksus.


 


Vær din egen frisør


At gå til frisøren kan være en rigtig dyr omgang, og derfor ikke lige noget man som studerende har råd til at gøre så ofte, som man måske gerne ville ønske. En måde hvorpå du kan spare penge ved disse frisørture, er at klippe dig selv. Måske du er handy med en saks, eller blot ønsker at klippe dine slidte spidser. Ønsker du i stedet luksus hos en rigtig frisør, måske fordi du har sparet penge sammen til netop dette, så kan du få en klipning hos ladies&gents. Her er du sikker på en omgang luksus med lækre produkter.

Til Middag Hos


Ønsker du, at komme ud og spise lækker 3 retters mad med vennerne? Så lav jeres egen Til Middag Hos. Vær flere mennesker og handl ind sammen, og I kan herved spare sammen, idet det er billigere at købe større ind og fordele prisen mellem jer. I og med I er flere til at splejse, er budgettet større, og I kan derfor finde noget lækkert mad, som samtidig passer ind i jeres SU budget.