Mænd: Sådan får du studierabat på hele din nye vintergarderobe

Mænd: Sådan får du studierabat på hele din nye vintergarderobe

Efteråret er over os, og du har helt sikkert brug for sko og tøj, som kan holde dig varm hele vinteren igennem. Men det kan ofte være en dyr affære at anskaffe sig en helt ny vintergarderobe, så derfor præsenterer vi her nogle måder, hvorpå du nemt kan få studierabat på dine køb og spare en masse penge!


 


Studiz


App’en og hjemmesiden Studiz.dk præsenterer en masse forskellige studierabatter til et hav af forskellige butikker. Studiz.dk tilbyder studierabatter på alt fra elektronik, barer, herresko og rejser, og ved hjælp af app’en finder du nemt det sted, hvor dine næste herrestøvler skal købes. Det varierer, hvilke online-butikker der er studierabat til, men nogle af butikkerne, der kan nævnes, er blandt andet Hummel og NLY Man. Henter du app’en, får du nemt og hurtigt et overblik over de mange steder, der tilbyder studierabat til studerende, og på den måde er de nye herrestøvler ikke langt væk. For især fodtøjet er vigtigt, når man skal holde varmen i vinterkulden. Der er mange online butikker, der har sko til mænd, og hvis du er heldig, kan du finde gode studierabatter til hjemmesiderne på Studiz.dk.

ASOS


Tøjhjemmesiden ASOS.com har altid 10 % studierabat på ikke i forvejen nedsatte varer. Hjemmesiden har et hav af mærkevareprodukter, og hvis du ønsker en ny vinterjakke i god kvalitet, kan du med god samvittighed tillade dig selv at købe en lidt dyrere kvalitetsjakke, som du med de 10 % studierabat har mulighed for at betale, selvom du lever på et SU-budget.


ASOS har også sko til mænd, så her har du ligeledes mulighed for at købe støvler til mænd i god kvalitet.


Er du på udkig efter flere råd til shopping som studerende på SU, kan du med fordel læse artiklen her, og ønsker du at vide mere om sikkerhed og regler for e-handel, kan du klikke her.