Locked Escape Rooms - Odense


Inden du prøver et escape room første gang, kan det være svært at forestille sig, hvad det egentlig helt er for noget. Det er nemlig en ganske særlig oplevelse, som du selv skal prøve, for rigtigt at kunne forstå konceptet. Netop dette har du mulighed for hos Locked Escape Rooms på Kongensgade 66 i Odense. 

Det fungerer sådan, at dig og din gruppe låses inde i et rum, og det er så jeres opgave at samarbejde om at finde ledetråde og løse gåder for derved at slippe ud af rummet, vel at mærke på tid. Hver eneste gåde, som I løser vil give jer mulighed for at åbne låsen til en skuffe, et skab eller andet i rummet, hvor der vil gemme sig noget, der kan hjælpe jer videre i spillet. 

Det er altså en oplevelse fyldt med overraskelser, spænding og samarbejde. Alle escape rooms er udviklet med fokus på teamwork- Derfor er nøglen til succes et godt samarbejde. Ligeledes skal man kunne tænke kreativt samtidig med, at man står midt i en crime scene, hvor spændingen er super intens.  

Et escape room er oplagt at besøge med både venner, familie eller kollegaer. Det kan f.eks. være en god teambuilding aktivitet for dig og dit team på arbejdet. Det skaber sammenhold, og vil bringe jer tættere sammen, og derfor er det bestemt optimalt. Hvis ikke du skal afsted med arbejdet, kan det også være en sjov og anderledes aktivitet til en dag med dine venner eller med din familie. 

Hos Locked Escape Rooms i Odense er du garanteret en fed, udfordrende og ikke mindst sjov oplevelse, hvad end det er med dine venner, din familie eller kollegaer. Det er altså helt sikkert et besøg værd. Du vil helt sikkert ikke fortryde, at du udfordrede dig selv og dine bekendte. Og det kan næsten med garanti siges, at det hverken vil være første eller sidste gang, at du besøgte Locked Escape Rooms i Odense!  
Adresse

Kongensgade 66, 1. sal
5000 Odense C


Kontakt info

Telefon: 71 99 63 84
E-mail: odense@locked.dk 


Åbningstider

Se hjemmeside for åbningstider.


Website

Locked Escape Rooms - Odense's website