Lauras Bakery

Hvis du er en sucker for lækkert bagværk, så kan vi anbefale dig at tage et kig på Lauras Bakery i København. Lauras Bakery ligger forskellige steder på Sjælland, men kigger vi på København, så finder du bageriet i Torvehallerne! Her kan du nemt komme til - selv hvis du ikke er så god til at finde rundt i hovedstaden. 


De fleste har selv besøgt, eller i hvert fald hørt om Torvehallerne i København. Her kan du uden tvivl bruge et par timer på at gå rundt blandt de spændende boder og butikker, som bl.a. byder på gastronomiske oplevelser. Blandt boderne finder du nemlig også Lauras Bakery, og hvis du er til bagværk af høj kvalitet, så skal du bestemt kigge nærmere her.


Find Lauras Bakery på Instagram og lad dig inspirere af de æstetiske madbilleder, som bageriet poster.


Bagværket hos Lauras Bakery laves med kærlighed, og bageriet er i høj grad inspireret af køkkendamen Laura Larsine Sørensen fra Matador! Her finder du alt fra lækkert rugbrød til en saftig kanelsnegl. Det er et bageri, vi vil anbefale til de dage, hvor du vil forkæle dig selv og måske nogle gæster en tand ekstra!


Hos Lauras Bakery er der også mulighed for at forudbestille sit brød, og alt dette kan du læse meget mere om på deres hjemmeside!