Samarbejdspartnere

Under Samarbejdspartnere kan du læse om de partnere i Danmark som StudenterGuiden.dk samarbejder med. Vi har listet de vigtigste samarbejdspartnere i denne sektion. Her finder du også nogle af vores vigtigste referencer.

Vi håber yderligere, at du vil besøge deres sider og benytte dig af deres services. Vi har vurderet at disse sider er af høj kvalitet og at de er relevante for studerende i Danmark.

Danfoss

Vi samarbejder med Danfoss i udviklingen af vores online messer. Her kan unge og studerende komme i kontakt med virksomheder og uddannelsesinstitutioner i Danmark.
www.danfoss.com

Ofir

Ofir supplerer med relevante jobs i Studenterguidens jobsektion og Studenterguidens kunder har ligeledes mulighed for, at få deres jobannoncer ud på Ofir.dk til en fordelagtig pris.
www.ofir.dk

AIESEC

AIESEC er verdens største studenterdrevede organisation, repræsenteret i mere end 113 lande og med mere end 86.000 medlemmer i verden. AIESEC tilbyder unge studerende muligheder for at udvikle deres individuelle potentiale via deres 4 hovedprogrammer.Disse inkluderer Team Member Programme, Team Leader Programme, Global Internship Programme og Global Community Development Programme.
www.aiesec.dk

Udvikling Fyn

Studenterguiden.dk samarbejder med Udvikling Fyn omkring etableringen og afviklingen af vores online messer. Disse har til hensigt at føre unge og studerende sammen med uddannelsesinstitutioner og virksomheder.
www.udviklingfyn.dk

Teknisk Fakultet, SDU

Vi samarbejder specifikt med Teknisk Fakultet på Syddansk Universitet i udviklingen af vores online messer.
www.sdu.dk/om_sdu/fakulteterne/teknik

Dansk Skoledistribution

Ved afvikling af større kampagner for vores kunder/sponsorer samarbejder vi med Dansk Skoledistribution, der sørger for at få plakater, flyers m.v. ud på Danmarks uddannelsesinstitutioner.
www.skoledistribution.dk

Download Central.dk

Danmarks største software arkiv med programmer og spil til fri download. De hjælper os med tekniske tips og råd til studerende. F.eks. hvordan du får en billig version af Microsoft Office eller sikrer din computer gratis imod virus.
www.downloadcentral.dk

Undersider: Spil | Programmer | IT Artikler | DriverScanner

På andre sprog: US English | Norsk | Svensk | Deutsch

Download.dk

Er Danmarks ældste software arkiv og de hjælper os på samme måde som Download Central.dk med guldkorn, nyheder m.v. indenfor software, der er relevant for unge og studerende.
www.download.dk

Undersider: Abandonware | Programmer | Drivers | Programmer til Mac

Venture Cup

Venture Cup samarbejder med Studenterguiden.dk på flere områder, men hovedsageligt i sammenhæng med KarrierE-messerne på sitet. Venture Cup is a non-profit organization striving to inspire and assist student entrepreneurs through access to advisors, workshops & an extensive professional network.
www.venturecup.dk

AAAAdir.com

AAAAdir.com er et gambling directory, som har hjulpet Studenterguiden og dets brugere ved at sponsorere arbejdet med indskrivelsen af 500 nye studierabatter fra hele landet. Du kan finde studierabatterne her. Vi takker for sponsoratet, som kommer de studerende i Danmark til gode.
www.aaaadir.com

IT-Artikler.dk

IT-Artikler er i nørdede kræse velkendt for deres gode og hjælpsomme artikler omhandlende hardware, software og Apple produkter generelt. IT-Artikler hjælper studenterguiden med diverse tekniske guides på siden.
www.it-artikler.dk

EF - Education First

EF Education First er verdens største private uddannelsesorganisation. EF Danmark sender hvert år flere tusinde studerende, i alle aldre og på alle niveauer, afsted på sprogkurser i udlandet. EF Education First giver studerende muligheden for at lære et sprog, opleve kulturer og mærke den personlige udvikling gennem studieophold verden over. EF Education First tilbyder 41 destinationer i 15 lande og 7 forskellige sprog – læs mere på:
www.ef-danmark.dk/

Jooble

Dette er en stor søgetjeneste, der fokuserer på jobs. Med andre ord, så kan du på Jooble-dk.com finde en hav af jobs, der er samlet ind fra diverse danske job sites. Heriblandt er Studenterguiden.dk også inkluderet. Så finder du ikke det job, som du søger på Studenterguiden.dk, så kan vi anbefale dig, at kigge forbi vores samarbejdspartner, Jooble.
www.jooble-dk.com