Zoneterapiuddannelsen

By Offentlig støtte Uddannelseskategori Varighed Adgangskrav Uddannelsesinstitution
København Ingen SU eller løn Alternative uddannelser, Fagkurser, Sundhedsuddannelser 3 år Ingen Institut for Biologisk Medicin
By København
Offentlig støtte Ingen SU eller løn
Uddannelseskategori Alternative uddannelser, Fagkurser, Sundhedsuddannelser
Varighed 3 år
Adgangskrav Ingen
Uddannelsesinstitution Institut for Biologisk Medicin
Zoneterapiuddannelsen

Zoneterapi er en behandlingsform, der stammer fra Østen. Den anses som en alternativ behandlingsform, men er blevet meget populær siden sit indtog i Danmark i 70’erne.

Institut for Biologisk Medicin har eksisteret ligeså længe og tilbyder en zoneterapiuddannelse kombineret med biopati/naturopati. Dermed er denne zoneterapiuddannelse anderledes og mere omfangsrig end mange andre uddannelser af samme slags. Du får viden om den biopatiske/naturopatiske indgangsvinkel på kroppen, så du bedre kan rådgive dine kommende klienter om f.eks. ernæring og urter, og hvordan de vedligeholder deres helbred bedst muligt. Du får f.eks. også undervisning i phytoterapi, homøopati og øreakupunktur i forbindelse med denne zoneterapiuddannelse.

Læs mere om zoneterapiuddannelsen hos Institut for Biologisk Medicin her.

Selve uddannelsen:

Sundhedsstyrelsens krav til uddannelsen er at man som minimum har 660 lektioner. Hos Institut for Biologisk Medicin består uddannelsen af 698 lektioner netop for at sikre, at man både lever op til dette krav samt får en velfunderet uddannelse, som du med ro i sindet kan benytte efterfølgende.

Udover de obligatoriske lektioner fra biopatien/naturopatien, som er en stor del af denne uddannelse, så skal du gennemføre 126 lektioner fordelt på 9 lektioner, hvor fokus er på zoneterapien.

I løbet af de første fire moduler gennemgås alle fordøjelseszonerne, luftvejs- og immunsystemet samt urinvejene, kredsløbet og det endokrine system. Slutteligt gennemgås skelettet, musklerne og nervesystemet, hvor også akupressurpunkterne beskrives.

De efterfølgende 5 moduler er træning af teorien i praksis. Her har du konsultationer med klienter, du ikke har mødt før, så du får så naturlig en fornemmelse for dit kommende arbejde som muligt. Der vil være supervision igennem hele forløbet, så du kan føle dig tryg i din behandling af klienten. Når alle moduler er gennemført, vil der være en afsluttende skriftlig prøve samt en praktisk eksamen. Det er en ekstern uafhængig censor, som vil med-eksaminere dig til eksamen.

Lyder ovenstående interessant for dig, så tilmeld dig zoneterapiuddannelsen på dette link eller modtag mere information via kontaktformularen nedenfor.

Se videoen nedenfor, hvor Susanne Lone Andersen fortæller om zoneterapiuddannelsen.Jobmuligheder

Zoneterapeut/Biopat

Få mere information

Indtast dit navn samt e-mail eller telefonnummer, så kontakter Institut for Biologisk Medicin dig med mere information om hvordan du bliver Zoneterapiuddannelsen