Z-Hair

Z-Hair

Søger du en dygtig frisør på Frederiksberg, så kan du med fordel besøge Z-hair i København. I denne flotte salon på Frederiksberg gør de dygtige frisører deres bedste for, at din frisure bliver unik og smuk. Hvis dette lyder som noget for dig, kan du med fordel besøge frisøren på adressen Godthåbsvej 13B.


På deres hjemmeside beskriver de, at besøget her er mere end blot en klipning. De ønsker nemlig, at en tur i frisørstolen i deres salon byder på en inspirerende oplevelse, som du ser frem til. Her lægger de i særdeleshed vægt på dine ønsker og behov, samtidig med de kommer med deres professionelle vejledning. I salonen lader de sig altid inspirere, så de kan give deres kunder den flotteste og mest trendy frisure. Hvad end inspirationen kommer fra ind- eller udland, sørger de for at holde sig opdateret, så du altid kan blive inspireret.


Z-Hair forhandler bl.a. Redken, Davines, Goldwell, Mop, FVS, Wella SP, Sebastian, KMS California, Nisim, Alterna, American Crew, d:fi, Ghd og selvfølgelig Revlon. Derfor har du altså mulighed for at købe en masse lækre produkter. De dygtige frisører i salonen vil med glæde vejlede dig i, hvilke slags produkter, der passer til netop dig og dit hår.


Hos Z-Hair er priserne afspejlet af kvaliteten på klipningen. Derfor er det for en studerende måske en salon i den dyrere ende. Men idet klipningen og salonen er i så høj kvalitet, er det helt sikkert en luksus, man som studerende skal overveje at spare sammen til. Dette er ikke blot en tur til frisøren, men et behageligt besøg, hvor du føler dig tilpas og bliver inspireret.


Hvis dette lyder som noget for dig, så besøg Z-Hair. Du kan blandt andet følge med på deres hjemmeside, hvor du kan læse meget mere om deres priser, deres frisører og meget andet, som du ønsker at vide om salonen.