Yellow Bird Coffee


På Amager Strandvej 108 finder du Yellow Bird Coffee. En hyggelig kaffebar med en skøn beliggenhed, smilende service og smagfuld kaffe. Her er der ingen tvivl om, hvordan en rigtig god kaffe skal brygges. Er du i nærheden af Amager, kan vi varmt anbefale dig at besøge Yellow Bird Coffee. 

Yellow Bird Coffee har muligvis potentialet til at blive dit nye stamsted, når du skal have en kop kaffe to go. Her bliver der kælet for detaljen, og der er ikke sparet på den gode kvalitet i kaffebønnerne - tværtimod. I kaffebaren kan du også med stor fordel få lidt let mad. Hvad enten du har lyst til en croissant eller lun bolle, så kan du få det hos Yellow Bird Coffee. Synes du kaffebaren lyder som noget for dig? Så kan du med stor fordel tjekke Yellow Bird Coffee ud på deres Instagram her

Vælger du at nyde din kaffe i kaffebaren, kan du være sikker på at få den bedste kaffeoplevelse samtidig med, at du kan nyde den med en hamrende god udsigt! Nemlig med udsigt over Amager Strandpark. Yellow Bird Coffee er en oplagt kaffebar for dig, der enten er på farten eller for dig, der i den nærmeste fremtid har en kaffeaftale med sin studieveninde.

På Facebook er Yellow Bird Coffee super gode til at holde deres nuværende og kommende gæster opdateret på seneste nyt. Hvis du synes kaffebaren lyder som et sted, der kunne være noget for dig, så kan vi varmt anbefale dig at kigge lidt med på Facebook.
Adresse

Amager Strandvej 108
2300 København S


Kontakt info

Telefon: 31 33 84 33


Åbningstider

Mandag - fredag: 07.30 - 17.00
Lørdag - søndag: 09.00 - 17.30


Website

Yellow Bird Coffee's website