Wokshop København

Er du på jagt efter et spisested i København, hvor du har muligheden for at smage autentisk thailandsk mad? Så har vi fundet et sted, der med stor sandsynlighed vil falde i din smag. Hos Wokshop bliver du præsenteret for et menukort, der er fyldt med lækre thailandske retter, som uden tvivl får munden til at løbe i vand. Helt konkret finder du Wokshop i København på forskellige adresser, herunder Ny Adelgade 6.


Wokshop er perfekt for dig, der for en kort stund ønsker at have følelsen af at være sydpå. Maden, der serveres hos Wokshop er nemlig tilberedt med formålet om, at du skal have en så autentisk madoplevelse som overhovedet muligt. Der er kælet for detaljen ved udvalgt på menukortet, hvorfor det er fyldt med et stort udvalg af de karakteristiske thai retter, som er utrolig populære blandt mange. Dette bl.a. fordi, at krydderier, friske råvarer og krydderurter er med til at karakterisere det thailandske køkken. På menukortet hos Wokshop finder du alt fra fried noodles og karryretter til et stort udvalg af thailandske supper. Der er både mulighed for at smage på retter, der ikke er stærke, men hvis du vil udfordre dine smagsløg (på den gode måde), kan det være, du skal kaste dig ud i at smage en stærk ’green chicken curry’. Mulighederne hos Wokshop er mange, og du vil bestemt kunne finde nogle lækre retter, der falder i din smag.


Når du træder ind i den flotte restaurant, vil du hurtigt bide mærke i, at man hos Wokshop lægger stor vægt på en flot og stilfuld indretning. Den flotte indretning i restauranten skaber den helt rigtige atmosfære til en god madoplevelse. Derudover er der i restauranten fokus på, at du også får en god service. Derfor bliver du modtaget med et stort smil af det søde personale.


Alt efter, om der er stemning for at nyde maden i restauranten flotte lokaler, eller om dig og dine studiekammerater mere har lyst til at prøve den lækre thai mad derhjemme, så kan I også bestille maden fra Wokshop som TakeAway. Dette kan du læse meget mere om på restaurantens egen hjemmeside.

Wokshop har flere restauranter i København, og de enkelte adresser finder du på restaurantens hjemmeside. Måske der ligger en Wokshop lige i nærheden af dig? Desuden en enkel restaurant med beliggenhed i Odense, hvorfor du også kan få glæde af Wokshop, hvis du besøger Fyn.


Hvis du er vild med thaimad, og sætter pris på en god service, kan det være, at det næste spisested du skal besøge, er Wokshop. Her kan du både nyde maden i den flotte restaurant, eller bestille maden TakeAway, hvis du har lyst til det.