Wildebeest Gastropub

Restauranten er beliggende på Østerbro 12 i Aalborg, og er Aalborgs første rendyrkede gastropub. De serverer således både mad til deres gæster, men hvor de også går meget op i deres lækre spiritus. Deres mission er derfor at give Aalborgenserne en helt ny og fængslende oplevelse, som ikke kan fås andre steder.


 


Stemningen i restauranten er hyggelig, rustik og fuldstændig afslappet, og du kan derfor komme i den påklædning, du selv føler dig bedst tilpas i; der er nemlig plads til alle. Lokalerne er rustikke og særprægede, og du får en blandet følelse af, at du befinder dig på en rigtig Irisk pub langt væk fra lille Danmark, eller i en lækker hytte ude i naturen. Grobunden er således lagt for en fantastisk og enestående stemning i samarbejde mellem deres dedikerede og meget serviceminded personale i samspil med alle deres gæster, som altid går glade derfra med en mave fyldt af lækker mad og måske et par drinks eller øl. Du er derfor garanteret en rigtig god oplevelse hos Wildebeest Gastropub.


 


Deres kerneværdier er, at tingene så vidt muligt skal være simple og altid sjove, hvor der derudover er stor fokus på råvarerne. Deres mad laves nemlig altid fra bunden med masser af kærlighed og omtanke, og deres klare ambition er, at de gerne vil præstere efter perfektion frem for middelmådighed, og dette kan deres gæster således forvente fra det moment, de træder ind ad døren. Intet er overladt til tilfældighederne. Derfor markedsfører de også sig selv på at servere de bedste sliders, store burgere og pub-grubs, som kan skylles ned med en masse spændende og lækre drinks, cocktails eller en kold øl.


 


Det er muligt at nyde en frokostmenu fredag og lørdag indtil kl. 16 eller en aftenmenu fra kl. 17 resten af ugens dage undtagen søndag. I begge menuer findes der meget forskelligt at vælge imellem; måske du er til kylling, mexicansk marineret pulled pork eller bøf. Det kan også være, du er i humør til en burger, og i så fald findes der flere lækre valgmuligheder. Hvis du har en sød tand, kan du nyde en chokolade brownie eller en hindbær fromage. Der findes således noget for enhver smag. Det er også det helt perfekte sted, hvis du skal ud en fredag eller lørdag aften og hygge med vennerne. Her har I nemlig mulighed for at vælge mellem en masse forskellige slags øl, vin, cocktails og andet spiritus. Hvis du har svært ved at vælge, lader de dig faktisk smage på de forskellige drikkevarer, inden du bestemmer dig, for det kan nemlig godt være svært at tage et valg mellem alle de lækre muligheder.


 


Så hvis du er på udkig efter et afslappet sted, hvor du kan få god mad og lækre drinks, er dette lige stedet. Her vil du opleve rolige, rustikke omgivelser og en afslappet stemning, hvor du kan være helt dig selv præcis som den, du er.