Web-Integrator

By Offentlig støtte Uddannelseskategori Varighed Adgangskrav Uddannelsesinstitution
København, Aarhus, Odense, Aalborg, Roskilde, Kolding SU berettiget Erhvervsuddannelser 2 år Folkeskole Syddansk Erhvervsskole
Hansenberg
/HeleDanmark/byguidested
Københavns Tekniske Skole (KTS)
Aarhus TECH
/HeleDanmark/byguidested
By København, Aarhus, Odense, Aalborg, Roskilde, Kolding
Offentlig støtte SU berettiget
Uddannelseskategori Erhvervsuddannelser
Varighed 2 år
Adgangskrav Folkeskole
Uddannelsesinstitution Syddansk Erhvervsskole
Hansenberg
/HeleDanmark/byguidested
Københavns Tekniske Skole (KTS)
Aarhus TECH
/HeleDanmark/byguidested
Web-Integrator

Med en uddannelse til Web-Integrator kommer du til at arbejde med Internetløsninger og udvikling af hjemmesider, samt den bagvedliggende programmering og database-opsætning. Som Web-integrator lærer du også at udvikle og integrere tekst, billeder, grafik, lyd og animation på hjemmesider og Internetløsninger.


Uddannelsen til Web-Integrator er normeret til 1 år og 9 måneder, og hele studieperioden foregår på uddannelsesinstitutionen. I løbet af din studietid kommer du til at arbejde med fremstilling af design og udvikling af hjemmesider og portaler via grafisk editor. Du lærer at udvikle og integrere digital fotografering, scanning, billedbehandling og grafik til anvendelse på hjemmesider og portaler. Du opnår også stærke færdigheder i programmering, relationsdatabaser og program-udvikling, opsætning og vedligeholdelse af servere, herunder tilpasning og vedligeholdelse af e-handel-software.


Som nyuddannet Web-integrator kan du søge job med det samme, men det anbefales at du supplerer med videreuddannelse som f. eks datamatiker, datanom, multimediedesigner, datalogi, HA.DAT eller e-designer.


Det er en perfekt uddannelse at tage hvis du ikke er typen der tager længere uddannelser og ikke mener det er nødvendigt at tage gymnasiet først før du arbejder med det du interesserer dig for.


Hvis du interesserer dig for at tingene virker bagved systemerne, så er det denne uddannelse du skal tage.


Der skal læres en masse kode og du har 37 timer i løbet af ugen, men ingen praktik. Så det er ikke for folk som ikke gider arbejde.Jobmuligheder

Programmør, designer, Flash-udvikler, IT-supporter, IT-konsulent, IT-ansvarlig.