W (bar)


W er en hyggelig bar, hvor atmosfæren er afslappet og behagelig. Det er en relativt ny bar, der ligger i hjertet af Odense. Den ligger i midten af gågaden, hvor man af trapperne, føres direkte ind i de ny istandsatte lokaler og man mærker straks charmen ved det lille sted. Noget unikt ved W er, at lokalerne fordeler sig udover to etager.

På førstesalen finder du baren, her er der et stort sortiment af spiritus, de har blandt andet flere forskellige slags rom. Hvis du ikke er til rom, er der også mulighed for at få andre former for alkohol, så du finder helt sikkert noget, der falder i din smag! Når du har udvalgt dig en drink, der falder i din smag, er der mulighed for at gå op på anden sal. Her er der et dansegulv, hvor man kan danse hele natten til god musik. Hvis man ikke er så meget til, at ryste kroppen og bevæge fødderne på dansegulvet, så frygt ej. Der er både et behageligt sofaområde, hvor der er mulighed for at nyde sin drink eller få sig en god snak med sine venner. Derudover er der også mulighed for, at ryge en cigaret i rygekabinen eller bare nyde udsigten over gågaden i Odense.Udover at ryge, danse og drikke er det også muligt, at spille spil, man kan blandt andet spille terninger og kort. Kan I ikke blive enige om hvem der skal give den første omgang, er der mulighed for at afgøre det med lodtrækning i baren.

Allerede om eftermiddagen begynder gæsterne at indtage W, hvorefter der senere på aftenen skrues op for feststemningen. Så hvis du leder efter en hyggelig og afslappede bar, med mulighed for både, at hygge sig, snakke og høre god musik med sine venner. Hvor der er et stort udvalg af alkohol og hvor stemningen er i top, er W lige et sted for dig. Det er en bar, der har det hele og de går meget op i at alle deres gæster har en fest. Så tag et smut forbi bar W, du vil ikke fortryde det!
Adresse

Vestergade 60, 1. sal
5000 Odense C


Kontakt info

Telefon: 26 74 44 56
E-Mail: w@email.dk


Åbningstider

Onsdag - lørdag: 16.00 - 03.00


Website

W (bar)'s websiteW (bar)