Wagner

Wagner


Tøjbutikken Wagner i Odense tilbyder mærkevarer og det nyeste modetøj til særdeles fornuftige og studentervenlige priser. Wagner i Odense har et veluddannet personale, der altid står klar til at vejlede og råde dig i dit valg af tøj og tøjstil.

Sortimentet i Wagner Odense er en blanding af herrertøj i genrene blazere, habitter, klassiske jakkesæt og formelt herretøj, men også sportstøj, jeans, causal tøj, t-shirts, knickers, poloer, slips, sko, strømper, skjorter og alt hvad der hører til i garderoben hos tidens mand.

Sortimentet

Det herretøj og de beklædningsgenstande du finder hos Wagner Odense er altid af højeste kvalitet, da sortimentet tager udgangspunkt i tidens mest populære mærker. Som studerende i Odense kan du hos Wagner finde et pænt udvalg af lækkert tøj og beklædningsgenstande, der kan gøre dig lidt smartere på studiet. Du finder bla. kendte og respekterede mærker som:

Lindbergh, Jack Ashore, Shine, Jack's

Wagner Odense har bla. et stort udvalg af smarte jeans fra Jack's, Lingbergh, Shine til mellem 300 og 500 kr. Er du mere til den klassiske tøjstil, så har Wagner Odense Jack Ashore poloer til 150 kr. og habitter til 1.000 kr.

Shine

Tøjkollektioner af mærket Shine henvender sig mest til unge mænd, og stilen er baggy jeans, klassiske jeans, strikketrøjer, moderne skjorter, sweatshirts og et væld af t-shirts.

Lindbergh

Lindbergh er flotte og stilrene jakkesætter, blazere og habitter som imponerer til festen og er velegnet til arbejdstøj. Lindbergh er også stilsikre sko, klassiske jeans, smarte skjorter og t-shirts.

Jack's

Jack's er enkelt og stilrent design i både klassiske uldhabitter, jakkesæt, chinos jeans, cardigan, skjorter, knickers og t-shirts. Jack's Kan bæres af mænd i alle aldre, der sætter pris på en stilfuld tøjstil, der har fokus på de enkelte farver og gode kvalitet.
Adresse

Kongensgade 27
5000 Odense C


Kontakt info

Telefon: 72 45 45 90

E-mail: odense@wagner.dk 


Åbningstider

Mandag: 10:00 - 17:30

Tirsdag: 10:00 - 17:30

Onsdag: 10:00 - 17:30

Torsdag: 10:00 - 18:00

Fredag: 10:00 - 19:00

Lørdag: 10:00 - 15:00

Søndag: Lukket


Website

Wagner's Website


Wagner
Wagner
Wagner
Wagner