WÅKWÅK

Er du vild med lækker wok, pokebowls, juice og lemonader? Så er WÅK WÅK i Aalborg helt sikkert det oplagte sted for dig. Du finder WÅKWÅK på adressen Reberbansgade 2 i centrum af Aalborg.


Hos WÅKWÅK har de åbent fra tirsdag - søndag med åbent fra 16.30 - 21.00 alle dage, så hvad end du gerne vil spise tidlig aftensmad eller sen aftensmad, så er dette muligt her.
Du finder en hyggelig atmosfære hos WÅKWÅK, hvilket du kan fornemme, så snart du træder ind af døren i den hyggelige restaurant.
Hvis du er vild med mad i høj kvalitet, så er restauranten her helt sikkert noget for dig. Her sørger de nemlig for at altid serverer friske råvarer med masser af økologi, så deres gæster får serveret det bedste mad i høj kvalitet. Dette gør også, at smagen i maden er fantastisk, idet det kun er friske råvarer der bliver benyttet.
Har du lyst til at komme forbi WÅKWÅK med vennerne? Så står de venlige medarbejdere klar til at åbne dørene op for dig og dine venner til et godt måltid mad i hyggelige omgivelser. Her kan I få serveret god mad, hvad end I er til wok eller poke bowls, i hyggelige omgivelser og med lækre og friske drikkevarer såsom juice og lemonade.