Vrå Højskole

Vrå Højskole

Vrå Højskole er en traditionsrig og grundtvigiansk højskole, der blev grundlagt i 1872. Vrå Højskole har sidenhen udviklet sig til en moderne højskole, hvor tradition og fornyelse går hånd i hånd. Vrå Højskole ligger i den naturskønne Vendsyssel tæt ved Vesterhavet.

Et ophold på Vrå Højskole er en unik mulighed for dig, der har brug for at finde det ”du er god til”. Eller til dig, der har brug for en pause i studierne – eller bare har lyst til at møde nye mennesker på en ny og lærerig måde. Mottoet på Vrå Højskole er "lyst til at lære" og undervisningen er yderst kompetent og fagområderne er primært indenfor det kreative. På Vrå Højskole kan du komme til at arbejde med foto, medie, elektronisk musik, samspil, tekstil og design, litteratur, projektarbejde, forfatterskab og en lang række sprog.

Vrå Højskole har 8 linjefag, der kan blive et springbrættet for dig, der gerne vil ind på eksempelvis musikkonservatoriet, designskoler, fotoskoler eller journalisthøjskolen.


Hverdagen


Hverdagen på Vrå Højskole er fyldt med spændende fag, tid til fordybelse, gode kammerater og sociale aktiviteter: Arrangementer, fester, foredrag, og sjove temadage. Du kommer bestemt ikke til at kede dig på Vrå Højskole. Hverdagen starter med en morgenbuffet og morgensamling, hvor alle Vrå Højskoles elever samles inden dagens undervisning starter. Om formiddagen er der undervisning i de fag, du har valgt at følge på Vrå Højskole. Undervisningen foregår primært på selve højskolen, hvor faciliteter som værksteder, fotorum, smartboard, systue og lignende sørger for de optimale rammer for indlæring. Om aftenen arrangerer Vrå Højskole ofte sociale arrangementer - samtidig har du som elev på Vrå Højskole mulighed for at benytte byens sports- og fitnesscenter.


Undervisningen


Undervisningen er tilrettelagt i moduler af 3, 6 og 9 lektioner, så du som elev har mange muligheder for at sammensætte dit eget personlige skema. Som supplement til undervisningen på Vrå Højskole får du også grundig studie- og erhvervsvejledning.