Vinsælger

Arbejdsgiver: føtex

Adresse:

Område: Danmark, Den Europæiske Union, Europa, Europæisk Økonomisk Samarbejdsområde, Lyngby-Taarbæk, Norden, Nordsjælland, Region Hovedstaden, Sjælland, Skandinavien, Storkøbenhavn, Virum, Øresundsregionen

Opslået: 09/11/2019

Ansøgningsfrist: 09/12/2019


Vinsælger

føtexVinsælger

føtex, Virum

Forstår du at give den bedste rådgivning, mestrer du kunsten at opsøge enhver potentiel kunde, og er du altid på jagt efter det næste og det bedste salg? Har du samtidig en stor passion for god mad og vin, så er det dig, vi skal have fat i!

Vi søger nemlig en dygtig og dedikeret vinsælger, som kan lide at arbejde i højeste gear, og som har fokus på kunder og resultater.

Som sælger bliver din væsentligste opgave kontakten til og dialogen med kunderne. Du skal kunne lide at henvende dig til kunderne og ikke vente på, at de kommer til dig. Du skal have lysten, samtidig med at du forstår at yde den rette rådgivning og service, der tilsammen skaber en unik købsoplevelse for vores kunder. Salget skal være din drivkraft og motivation, og jagten på et bedre resultat er en naturlighed for dig.

Den ugentlige arbejdstid varierer og er fordelt på 2 – 4 arbejdsdage; primært torsdag-fredag, hvor kunderne shopper lækkerier til weekenden.Skriv venligst i din jobansøgning, at du så studiejobbet på StudenterGuiden.dk