Vingummi

Er du vild med bland selv slik? Dét er vi, og hvis du har det ligesom os, så smider vi nu en lækker anbefaling i din retning. Nemlig Vingummi i Aarhus, der har beliggenhed på henholdsvis Nørregade 49 og Frederiks Alle 115 i smilets by. Her kan du blande bland selv slik i lange baner. 


Vingummi er perfekt for dig, der elsker bland selv slik. Der er bare et eller andet over at kunne blande sin egen pose, hvor kun ens egne personlige favoritter er med. Og man kan roligt sige, at Vingummi gemmer på varianter for enhver smag. Hvis du vil sikre dig, at butikken har noget for dig, kan du med stor fordel tjekke Vingummis udvalg ud på deres hjemmeside. Her kan du faktisk også bestille din bland selv slik pose hjem til døren! Levering til hele Danmark koster 39 kroner. Det kan være praktisk for dig, der måske skal holde en fødselsdag, skal have fyldt op i slikskuffen, eller hvis I blot er flere om at splejse fragten på jeres slikposer. Bestiller du før klokken 15, får du dit slik leveret den næste hverdag. Købet kræver blot, at du køber slik for over 99 kroner. 


Hvis du er interesseret i at vide og se mere fra Vingummi i Aarhus, kan du med stor følge dem på Instagram. Vi advarer blot på forhånd, at det er på eget ansvar. Der er næsten garanti for, at din mund kommer til at løbe i vand. Her bliver der nemlig jævnligt postet billeder af de fristende lækkerier fra butikken!


Vingummi er det oplagte sted at købe dit fredagssnoller! Efter en lang dag med arbejde og læsning, så er det vidst velfortjent med en lille pose slik fra Vingummi. Befinder du dig i Aarhus, kan Vingummi uden tvivl have potentiale til at blive dit nye stamsted, når det kommer til fredagsslikken.