Vindegade Køreskole

Vindegade Køreskole


Vindegade Køreskole finder du som navnet antyder i Vindegade - kun 5 minutters gang fra banegården i hjertet af Odense. Her tilbydes der kørekort til bil og motorcykel og der starter nye hold minimum en gang hver måned.

Køreskolen tilbyder dig en altid glad og veloplagt underviser der sætter focus på netop dine behov, og følger din udvikling i gennem hele undervisningsforløbet.
Tina er kørelærer på køreskolen og sætter en ære i at uddanne elever til ansvarlige og dygtige bilister. Du finder desuden Kenneth som har arbejdet som kørelærer i mere end 25 år. Så her er erfaringen i top.

Du kan læse mere om Vindegade Køreskole på dette link.

Vindegade Køreskole er medlem af Foreningen af Frie Kørelærere. Dette er en garant for, at du får et trygt og godt forløb. Samtidig er du som elev sikret med ankenævn og garantipulje!
Vindegades Køreskole ligger prismæssigt i den fornuftige ende, uden at sætte kvaliteten over styr. Et forløb taget typisk 10 uger, men så er du også helt klar til at alle de udfordringer du måtte møde som bilist.

Vindegades Køreskole målsætning er klar: Du skal bestå både den teoretiske og praktiske del første gang!

Læs hvad andre elever siger om Vindegade Køreskole her

Her er et enkelt udsnit af de mange varme anbefalinger:
"Et af de must jeg havde til min køreskole, var at det skulle være en kvindelig kørelærer, hvilken var en af grundene til at jeg valgte Vindegade køreskole - at det så oveni købet blev sådan en fantastisk kvinde som Tina var KUN et plus.
Lige fra første teoritime følte man sig meget velkommen og tryg lige med det samme. Der var plads til både hygge og sjov, samtidig med at man fik den teori som man skal have. Køretimerne i det hvide lyn var altid hyggelige, og man fik altid sine ønsker opfyldt, hvis der liiige var noget som skulle genopfriskes.

Jeg vil varmt anbefale Tinas køreskole. :-)
"

Studenterguiden.dk har kun set og hørtfra glade elever, som alle har fået deres kørekort hos Vindegades Køreskole. Tina og Kenneth får mange roser med på vejen, og priserne er meget SU-venlige. Skal du tage et kørekort i Odense er Vindegades Køreskole helt sikkert det oplagte valg.


Studenterrabatter

Vindegade Køreskole tilbyder ikke studierabat - tilgengæld finder du altid en fast lav pris!
Adresse

Vindegade 41
5000 Odense C


Kontakt info

Telefon: 2941 2739
E-mail: tina@vindegade.dk


Åbningstider

Mandag - fredag 07.00 - 23.00 weekend efter aftale


Website

Vindegade Køreskole's websiteVindegade Køreskole
Vindegade Køreskole