Vil du være chauffør for DeliverIt.dk

Arbejdsgiver:

Område: Odense

Opslået: 29/09/2015

Ansøgningsfrist: 31/01/2017


Vil du være chauffør for DeliverIt.dk


Kender du Odense som din egen baglomme, og er du interesseret i et job med mange fordele?

Du vil blive en del af en nystartet virksomhed, som i dén grad nytænker en gammel idé og som via en innovativ tankegang har skabt et virkelig unikt koncept.

Du skal som chauffør hos DeliverIt.dk sørge for, at vores restauranters mad bliver leveret til tiden, til de mange sultne kunder i Odense. Du vil være vores og restaurantens ambassadør, når du leverer ordren hos kunden, og derfor er det vigtigt at du kan nikke genkendende til nedenstående:

Hvad forventer vi af dig?

      •   Du har egen bil og kørekort.

      •   Du er punktlig, smilende, imødekommende og arbejdsom.

      •   Du kan lide at have travlt og kan håndtere mange bolde i luften. 

      •   Du elsker ny teknologi og vant til at bruge Smartphone og apps.

      •   Kan arbejde i weekender. Typisk i perioden 17.00 – 22.00.

Hvad kan du forvente af DeliverIt.dk

      •   Sjovt, spændende studiejob med fart på.

      •   God, attraktiv fast løn + bonus.

      •   Kørselsgodtgørelse.

      •   Attraktive rabatter og goder hos vores restauratører.

Hvis du vil være en del af et helt nyt koncept med store ambitioner, udnytte din viden om lokale forhold så er jobbet som chauffør lige noget for dig.

Vil du vide mere om jobbet og DeliverIt.dk, kan du kontakte Kenneth Jørgensen på kenneth@deliverit.dk. Er du allerede klar på at sende en ansøgning med det samme, sender du den også til Kenneth – husk et vellignende foto og ikke mindst en kopi af dit kørekort.

Du kan også gå ind på www.deliverit.dk/freelancer og udfylde vores formular til jobsøgende.

Om DeliverIt.dk
Deliverit.dk er startet af tre odenseanske iværksættere, som alle var trætte af, ikke at kunne få leveret deres favorit-takeout - i deres dovne stunder.

Samtaler med flere af Odenses restauranter bekræftede deres teori om, at det ofte var en dyr og omfattende service, at levere mad ud. Der var ikke langt fra tanke til handling og inden for 3 uger var DeliverIt.dk stiftet.

Kort sagt ønsker DeliverIt.dk at yde en udbringningsservice til de restaurationer, som  ikke allerede har levering, eller som føler, at det er for ressourcekrævende, at stå for levering selv.Skriv venligst i din jobansøgning, at du så studiejobbet på StudenterGuiden.dk