Vero Moda - København


Er du på jagt efter nyt tøj i god kvalitet og dette til rimelige priser? Så kan det være, at Vero Moda er en butik, du i den nærmeste fremtid skal besøge. Vero Moda kan du finde mange forskellige steder - både i hjemme i Danmark, men også udlandet. Derfor er København naturligvis heller ingen undtagelse. Du finder bl.a. en Vero Moda i København midt på strøget i smukke København, nemlig på Frederiksberggade 40.

Nogle gange skal garderoben have et frisk pust. Det kan være inden den årlige julefrokost, inden studiestart eller blot ved sæsonskift. Som studerende er det ikke altid muligt at bruge alt for mange penge på tøj, hvorfor Vero Moda er et brand, der interessant at se nærmere på. Tøjmærket byder på flotte items, der følger tidens trends til rimelige priser, og der er stor sandsynlighed for, at du vil kunne finde noget, der falder i din smag. Dette uanset, om du er på jagt efter et farvestrålende stykke tøj eller nye basistoppe til garderoben.

I dag er der mange brands, der holder sig opdateret på de sociale medier, og her er Vero Moda ingen undtagelse, hvilket kun er til din fordel. Du kan først og fremmest følge med på Vero Modas egen hjemmeside eller side på Facebook. Derudover kan du også følge med i spændende nyheder, nye lanceringer via Vero Modas profil på Instagram. Måske du her kan finde lidt inspiration til nogle nye sammensætninger af tøj, der kan være med til at give din garderobe et frisk pust? Hver af de enkelte butikker har sin egen Instagram profil, som du med fordel kan tjekke ud.

Hvis du ikke helt kan få nok af Vero Moda, kan du også hente tøjbrandets egen app! Appen byder på lidt forskelligt. Ved at have appen, vil du få informationer om nye tilbud direkte på din smartphone. Desuden har du muligheden for at scanne varer, når du er i butikken for at se, om der findes flere af pågældende item i din størrelse. Dét er super smart.

Befinder du dig ikke i nærheden af en butik, der forhandler Vero Moda, så frygt ej. Du kan nemlig også shoppe hjemmefra via Vero Modas online shop. Nemmere bliver det ikke.
Adresse

Frederiksberggade 40
1459 København K


Kontakt info

Telefon: 33 32 89 98


Åbningstider

Mandag - torsdag: 10.00 - 18.00
Fredag: 10.00 - 19.00
Lørdag: 10.00 - 17.00
Søndag: lukket


Website

Vero Moda - København's website