Vapiano


Ønsker du at besøge en italiensk restaurant med et stort udvalg af både pasta, pizza, antipasti og salater, som er beliggende i centrum af København? Så kan du med fordel besøge Vapiano på adressen Frederiksborggade 5 ved Nørreport. Udover beliggenheden ved Nørreport har Vapiano mere end 185 restauranter i hele 31 lande, hvilket helt klart fortæller noget om restaurantens succes. Restauranterne befinder sig blandt andet i byerne: Berlin, New York, Wien, Zürich, Shanghai, Stockholm og meget, meget mere. Derfor har du rig mulighed for at besøge en af Vapiano’s mange restauranter. Hvad end du har lyst en hurtig frokost med dig selv eller en større middag med enten venner og familie, så er Vapiano et helt perfekt sted til flere forskellige anledninger.

Hos Vapiano er deres vision at gøre alt med kærlighed for at forfriske kundernes liv. Missionen her er blandt andet deres kompromisløse friskhed garanterer sundhed samt den bedste smag, deres indretning, musik og belysning skaber en inspirerende atmosfære samt at den perfekte tilberedning sikrer tilliden til deres brand. Som arbejdsplads sørger Vapiano for at der er integritet på alle niveauer, personlig udvikling samt udfordringer for at sikre fremtidig succes. Idet Vapiano er sådan et stort internationalt brand samt en førende virksomhed indenfor fødevareindustrien er visionen, som tidligere nævnt, at tilbyde kompromisløs friske, smagfulde og sunde produkter i en inspirerende atmosfære.

Menuen er sammensat af både specials, antipasti, suppe, salat, dessert, børneretter, pasta, risotti, pizza og vin, og der er derfor et stort udvalg, når du vælger at besøge én af deres restauranter. Så hvad end du er en tur ude med familien, hvor der er børn med, eller du blot er ude med vennerne og I ønsker et glas vin eller to til maden, så er Vapiano stedet for flere forskellige begivenheder i deres hyggelige atmosfære med lækker mad. I deres specials menu har de lagt særlig vægt på årstiden, hvilket sikrer, at kvaliteten er i højsædet. Har du lyst til et sundere alternativ end den klassiske italienske mad, så kan du få et udvalg af salater. Du har derudover mulighed for at personliggøre og skræddersy din salat, blandt andet ved deres udvalg af forskellige dressings samt tilføjelser af deres extras, blandt andet feta, tun eller røget laks. Er du derimod til en god pizza eller pastaret, er udvalget her også stort, og du er sikker på at finde noget, der falder i din stil og smag. Eller måske du blot er til en lækker dessert, så kan du også finde et godt udvalg her, så du kan få tilfredsstillet din søde tand. 

Vapiano er et sted, som du kan besøge både alene, med familien eller alene. Der er et stort udvalg af lækre retter til forskellige smagspræferencer, så der findes noget til enhver person. Derudover er maden af høj kvalitet og god smag. Indretningen, belysningen og musikken giver anledning til en hyggelig stund. Så hvis dette lyder som noget for dig, så besøg Vapiano på adressen Frederiksborggade 5 ved Nørreport i København, eller en af deres mange andre restauranter rundt i verdenen.
Adresse

Frederiksborggade 3, 1360 København K


Kontakt info

Telefon: 70 25 70 70


Åbningstider

Mandag - torsdag: 11.00 - 21.00
Fredag: 11.00 - 22.00
Lørdag: 11.00 - 23.00
Søndag: 11.00 - 22.00 


 


Website

www.vapiano.com