Vælg en kristen efterskole, hvor der er plads til alle

Vælg en kristen efterskole, hvor der er plads til alle

På Hestlund i efterskole tror de på de kristne værdier og tror på fællesskab, hvor der er plads til alle. Efterskolen er en kristen efterskole, hvilket betyder, at de lægger vægt på de gode værdier såsom et stærkt fællesskab og respekt for den enkelte elev.

Eleverne er i fokus på Hestlund Efterskole og der er altid plads til alle. Hestlund Efterskole er en kristen efterskole, der driver efterskolen ud fra de kristne værdier. Det betyder, at dagligt vil eleverne opleve det på den måde, at eleverne taler ordentligt med og om hinanden. Skolen samles hver morgen og aften i 10-15 minutter til en andagt, hvor der bliver sunget samler og læst et stykke fra Bibelen. Det er også med til at give stor inspiration, så nogle elever finder sammen og laver et lovsangsband, der spiller til disse andagter og lovsangsaftener. Der bliver også afholdt frivillige bibelstudieaftener og om søndagen tager de i den lokale kirke.

Man behøver dog ikke være kristen for at gå på efterskolen, fordi der altid er plads til alle. Efterskolens mål er udelukkende at give en tryg ramme at vokse på i, så man selv kan finde ud af, hvem man er som person. På Hestlund Efterskole er der plads til alle forskellige baggrunde. Du bliver en del af et unikt fællesskab fra dag 1, og alle har øje for hinanden.

Efterskolen har som alle andre efterskoler nogle faste rammer, der skal overholdes som elev på skolen. Det betyder, at mobning på ingen måde accepteres, drengene må ikke være på pigernes områder uden særlig tilladelse, det er ulovligt at ryge, indtage alkohol og omgås med andre euforiserende stoffer på skolen. Det er en god sikkerhed, og eleverne får skolen som deres andet hjem, hvor der både er muligheder og regler, der skal overholdes. Få et efterskoleophold, der lever op til alle forventningerne ved at vælge at gå på en kristen efterskole hos Hestlund