Uni Pizza

Uni Pizza

Leder du efter ægte italienske pizzaer, calzone og amerikanske deep pan i Aarhus C, stopper din søgen her hos Uni Pizza. Her får du nemlig sprøde pizzabunde med lækkert fyld, hjemmelavede durum med smagfuld kebab og skøn kylling samt kebabmix.


Uni Pizza ligger på Kaserneboulevarden 35 i centrum af Aarhus, placeret midt imellem Aarhus Universitet og Botanisk Have. Glade kunder kommer gerne igen, og det ved Uni Pizza godt. Derfor gør medarbejderne sig meget umage for at lave god mad af friske råvarer til deres sultne gæster. Deres kunder melder om skøn hjemmelavet dressing, bedste falafel i Aarhus og super service, der får dem til at komme igen.


Menukortet består primært af deres helt store stjerne, nemlig pizzaen, men du kan også få en velkrydret og lækker durum, sprøde pommes frites og kylling/kebabmix. Deres indbagte pizzaer, også kaldet calzone, er store og kødfulde, med masser af smag, de amerikanske deep pan pizzaer har et lækkert bid, og deres sprøde italienske pizzaer fås i to forskellige størrelser. Meat Lover med skinke, oksekød, pepperoni, kebab, pølser og bacon er altid en vinder, men du kan selvfølgelig også selv sammensætte din pizza, så du får den lige som du ønsker. Som du kan læse, er udvalget på menukortet hos Uni Pizza meget stort, og du har muligheden for både at prøve en af de gamle klassikere, men og at prøve noget nyt og spændende.


Hvis har du lyst til lækre pizzaer til rimelige priser, så er Uni Pizza bestemt en bestilling værd. Maden er både til afhentning og udbringning alle ugens dage, så hold dig endelig ikke tilbage med at bestille din pizza hos Uni Pizza. Velbekomme!