Ungarbejder

Arbejdsgiver: Meny

Adresse:

Område: Danmark, Den Europæiske Union, Europa, Europæisk Økonomisk Samarbejdsområde, Fredericia, Fredericia, Jylland, Norden, Region Syddanmark, Skandinavien, Sydjylland, Trekantområdet

Opslået: 14/08/2019

Ansøgningsfrist: 14/09/2019


Ungarbejder

Meny
Ungarbejder

Meny, Fredericia

MENY Fredericia søger vi en ungarbejder til kasselinjen, der skal være med til at sikre, at vores gæster får en super indkøbsoplevelse og god kundeservice. Vi søger en dygtig og smilende ungarbejder til to faste ugedage samt hver anden weekend.

Du vil blive en del af en butik i rivende udvikling, hvor vi oplever en travl hverdag med mange kunder. Her vil du få en vigtig rolle i vores koncept - og du vil komme til at arbejde i en butik, hvor ikke to dage er ens, og hvor der er et konstant behov for udvikling og nytænkning for hele tiden at sikre at vores kunder får den bedst tænkelige indkøbsoplevelse.

Du vil være den sidste vores kunder møder i butikken, hvorfor det er vigtigt, at du trives med kundekontakt og brænder for at give kunderne et smil og en god oplevelse. Din primære opgave er kundeekspedition, men der kan være tale om hjælp i andre afdelinger med eksempelvis vareopfyldning.

MenySkriv venligst i din jobansøgning, at du så studiejobbet på StudenterGuiden.dk