Uddannelsesansvarlig i DASU

Arbejdsgiver: Dansk Automobil Sports Union

Adresse:

Område: Brøndby, Brøndby, Danmark, Den Europæiske Union, Europa, Europæisk Økonomisk Samarbejdsområde, Københavns vestegn, Norden, Region Hovedstaden, Sjælland, Skandinavien, Storkøbenhavn, Øresundsregionen

Opslået: 09/02/2019

Ansøgningsfrist: 09/03/2019


Uddannelsesansvarlig i DASU

Dansk Automobil Sports UnionUddannelsesansvarlig i DASU

Dansk Automobil Sports Union, Brøndby

Kender du til uddannelser? Er du selvkørende? Kan du hoppe ind i en eksisterende rolle og udvikle den? Så er du måske DASU's nye uddannelsesansvarlige.

Dansk Automobil Sports Union (DASU) søger profil til en ny og spændende stilling. Som uddannelsesansvarlig i DASU bliver du del af et sammentømret hold på sekretariatet i de spændende og dynamiske rammer i Idrættens Hus. Her får du en afvekslende hverdag med en række opgaver, du i høj grad selv tilrettelægger.

Opgaverne som uddannelsesansvarlig i DASU

  • Udarbejde uddannelsesplan for de respektive områder i motorsporten (frivillige, kørere, klubleder osv.), samt sikre at der er kvalitet i alt uddannelsesmateriale.
  • Udvikle nye e-learningkurser og vedligeholde eksisterende.
  • Koordinering af uddannelseskalender og planlægning af kurser i samarbejde med respektive sportsudvalg.Skriv venligst i din jobansøgning, at du så studiejobbet på StudenterGuiden.dk