Udadvendt socialfaglig medarbejder til socialt værested i Aarhus

Arbejdsgiver: Blå Kors Danmark

Adresse:

Område: Danmark, Den Europæiske Union, Europa, Europæisk Økonomisk Samarbejdsområde, Jylland, Norden, Region Midtjylland, Skandinavien, Østjylland, Aarhus, Aarhus C

Opslået: 21/11/2020

Ansøgningsfrist: 21/12/2020


Udadvendt socialfaglig medarbejder til socialt værested i Aarhus

Blå Kors Danmark
Udadvendt socialfaglig medarbejder til socialt værested i Aarhus

Blå Kors Danmark

Brænder du for socialt arbejde, og vil du gerne gøre en forskel for udsatte og sårbare unge? Det Blå Sted søger en medarbejder til en fem-timers projektstilling i projektet ”Ungeindsatsen”, hvor vi uddeler mad til unge på gaden.

Som medarbejder på Det Blå Sted bliver du en del af et værested, hvor dørene altid er åbne for alle. Vi betegner os selv som en slags dagligstue, hvor mennesker som har udfordringer i forhold til hjemløshed, ensomhed, misbrug og/eller psykisk lidelse kan komme og en snak. Fælles for vores brugere er, at de på forskellig vis er socialt udsatte.

Du vil én aften ugentligt skulle have ansvaret for at lede en gruppe af frivillige, som du skal lave aftensmad med, og efterfølgende vil I skulle uddele maden på gaden til målgruppen, samtidig med at I tilbyder rådgivende og støttende samtaler, så vi kan hjælpe de udsatte unge med deres problemstillinger.

Blå Kors DanmarkSkriv venligst i din jobansøgning, at du så studiejobbet på StudenterGuiden.dk