Trendy Pizza

Trendy Pizza

Er du på udkig efter lækre pizzaer i Aarhus, så prøv Trendy Pizza. Her får du de klassiske pizzaer med en tynd og sprød bund, tykke og smagfulde bunde i de populære deep pan pizzaer, og er man mere til burgere eller grillretter, fås der også her et stort udvalg af dette.


Trendy Pizza har beliggenhed på Bethesdavej 12 i Aarhus N, ikke langt fra Riisvang stadion og Nobelparken. Hos Trendy Pizza er der ikke slækket på de gode råvarer. Maden er af højeste kvalitet og altid frisk tilberedt, og deres glade smiley sikrer også dette. De trofaste kunder roser Trendy Pizza for deres pragtfulde pizzaer med gode mængder fyld. Et ekstra tip herfra, hvis du ikke helt kan bestemme dig for noget på det spændende menukort lyder, at særligt deres pizza 7 med pepperoni, oksekød, champignon og løg, skulle være noget så lækker.


På menukortet hos Trendy Pizza dominerer selvfølgelig deres lækre pizzaer, men deres saftige burgere med speciallavet bolle og hjemmelavet marinade, hjemmelavede pizzasandwiches med knasende salat og grillretter, som f.eks. den klassiske pølsemix, er ikke helt til at komme udenom. Derudover kan du på menukortet også finde durum, sprøde nachos eller en række børnepizzaer. Der er med andre ord hos Trendy Pizza noget for enhver smag. Uanset hvad du bestiller, er du sikret lækkert mad, hvor kokkene har sørget for, at retterne bliver tilberedt på bedste vis. God mad, overkommelige priser og servicemindede medarbejdere - hvad mere kan man ønske sig?


Hvis du ønsker at afhente maden selv, står det altid smilende og servicemindede personale klar på Bethesdavej 12 i Aarhus N. Er du derimod mere til at få bragt maden ud, klarer de flinke bude også det til bravur. Restauranten har åbnet alle ugens dage kl 16:00 - 21:00, hvor de arbejdsomme medarbejdere står klar til at servicere dig - altid med et smil på læben.