Tre måder for studerende at spare penge i lufthavnen

Tre måder for studerende at spare penge i lufthavnen

Når du skal ud at rejse, kan du allerede, mens du er i lufthavnen spare nogle penge. Det er for eksempel ved at booke billig lufthavnsparkering, smøre en madpakke og købe toldfri spiritus.

Som studerende vil du helt sikkert altid være interesseret i at kunne spare nogle penge, når du skal ud at rejse. Det er med til at gøre, at der lige bliver råd til en øl mere på ferien, eller at du kan bo på hotel frem for at skulle dele værelse med 13 andre.

Heldigvis har du rigtig gode muligheder for at spare penge, når du skal ud at rejse. Her kommer vi ind på tre metoder, som du kan bruge allerede i lufthavnen.

Find billig lufthavnsparkering hjemmefra

Er du så heldig, at du har en bil, eller har du fået lov at låne mors og fars til at køre ud i lufthavnen, handler det først og fremmest om, at du sikrer dig billig lufthavnsparkering. Det er med til at gøre en verden til forskel i forhold til, hvor meget dit budget til resten af ferien kommer til at være på.

Parkering i både København, Billund og Aalborg Lufthavn kan hurtigt løbe op. Derfor er det en god ide, at du booker parkering hjemmefra og i god tid, så du kan sikre dig en god pris.

Det er heldigvis blevet meget nemmere for dig nu med Parkos. Det er en sammenligningstjeneste, hvor du kan sammenligne priserne på parkering på tværs af parkeringsfirmaerne i lufthavnen. Når du søger på den dag, du skal af sted, har du mulighed for at se, hvilke parkeringsløsninger der er ledige, og hvor meget de koster. Læs mere om Parkos.

Tag mad og vandflaske med hjemmefra

Det er dyrt at købe mad og vand i lufthavnen. Derfor er det en god ide, at du pakker en madpakke, og at du tager en vandflaske med hjemmefra. Dermed kan du spare penge på et dyrt måltid. Skal du til en billig destination, kan selv et simpelt måltid i lufthavnen hurtigt løbe op i lige så mange penge som et måltid på en restaurant på din feriedestination.

Når du tager en vandflaske med, skal du være opmærksom på, at den ikke må være fyldt. Du skal jo gennem sikkerhedskontrollen, og der må du ikke have væsker på. I stedet skal du altså tage en tom vandflaske med, som du så fylder med vand i lufthavnen.

Overvej at købe spiritus i lufthavnen

Noget, som du dog bør overveje at købe i lufthavnen, er spiritus. Andre steder kan det nemlig være langt dyrere, end det er i Danmark, og derfor kan de toldfri butikker være din sidste mulighed for at købe billig sprut. Det gælder for eksempel, hvis du skal til Island, hvor priserne på spiritus er meget høje.

Der er altså masser af måder at spare penge allerede, mens du er i lufthavnen. Dermed har du flere penge at bruge på selve ferien, og det er jo det, der virkelig tæller.