Torvets Fysioterapi & Træning

Torvets Fysioterapi & Træning


Få hjælp til din skade

Løberknæ, ondt i ryggen eller en anden skade efter træning? Der er mange grunde til at gå til fysioterapeut, og det vigtigste er at vælge en, som er dygtig og kan afhjælpe dine problemer. Her er Torvets Fysioterapi & Træning i Odense et rigtig godt bud. Deres dygtige fysioterapeuter har hver deres speciale, og derfor dækker de bredt i forhold til, hvilke typer af skader du kan få hjælp til. Når du ringer for at bestille tid, vil sekretæren sørge for, at du kommer ind til den helt rigtige fysioterapeut, så du kan få den bedste hjælp til din skade.

Træning og forebyggelse

En ting er at få bugt med din nuværende skade, noget andet er at forebygge den. Det kan du også få hjælp til hos Torvets Fysioterapi & Træning, hvor de tilbyder flere forskellige hold. Der er op til 10 deltagere på holdet, så der er tid til at have fokus på dig. Herved mærker du tydeligt, at det er dig og dit helbred, der er kommer i første række. Så du får et træningsprogram, der passer specielt til dig og dine skader. De forskellige genoptræningshold, er så talrige at der helt sikkert er et hold du vil synes om.   

Der tilbydes bl.a.:

-          Løbeskole

-          Pilates

-          Rygtræning

-          Ondt i lænden

-          Bækkenbundstræning

-          TRX træning

På hvert hold kan du få hjælp til at træne på den bedste måde for at styrke din krop, så du forhåbentligt kan undgå skader i fremtiden. Holdene kan også bruges som genoptræning efter en skade. Ud over at tilbyde hold og almindelig fysioterapi kan du også få fysio massage og akupunktur på klinikken.

Bestil din tid med og uden lægehenvisning

Du kan bestille tid hos en fysioterapeut både med og uden en lægehenvisning. Er du medlem af Sygeforsikring Danmark, kan du desuden få et tilskud til behandling. Hvor stort tilskuddet er, kan du se på Sygeforsikring Danmarks hjemmeside.

Fysioterapeuterne står klar til at hjælpe dig i dag, og du kan læse mere om dem på deres hjemmeside, hvor du også kan finde kontaktoplysninger til dem. Torvets Fysioterapi og Træning ser frem til at tage godt i mod dig og hjælpe dig med at få en frisk og velfungerende krop igen.
Adresse

Fisketorvet 3, 2. sal
Odense


Kontakt info

Telefon: 6613 8650


Website

Torvets Fysioterapi & Træning's website


Torvets Fysioterapi & Træning