Tøjkrise?

Tøjkrise?

Nu hvor sommeren nærmer sig, er det også den tid på året, hvor der kommer flest fester og vigtige begivenheder, der selvfølgelig skal fejres. Om du dimitterer fra gymnasiet, får din bachelorgrad fra universitet eller om du blot skal til bryllup i løbet af sommeren, er det helt store spørgsmål altid ”hvad skal jeg tage på?”. Det må være et af de spørgsmål, vi piger stiller os selv oftest i løbet af vores liv. Hver gang der er en festlig anledning, er det det første vi tænker på.

I år er det anderledes
Dette burde ikke være et problem for os, men en mulighed. Tænk på alle de anledninger, der kommer til sommer, hvor du har mulighed for at skille dig ud i bedste sommerstil - hver gang. Forstil dig, at i stedet for at rive dig i håret over hvad du skal have på, river du dig i håret over ikke at kunne vælge hvilket outfit du skal tage på. Dette senarie kan blive til virkelighed, du skal blot finde de flotteste sommerkjoler til de rigtige anledninger. Sommeren er den perfekte mulighed for at gå i flotte, feminine kjoler, hvor du kan vise dine lærke brune ben, som står fantastisk til en masse flotte farver. Så du har ingen undskyldning for ikke at købe nyt sommertøj, kom afsted og find den helt perfekte sommergarderobe. 

Retro stil er det nye sort
Selvom vi kvinder har stor tendens til at gå meget i sort, skal du ikke være bange for, at gå i farverigtigt tøj. Især ikke efter vintage og retro stilen, de sidste par år, har sneget sig ind i de fleste kvinders tøjskabe. Alle de hotteste modefænomener fra de forskellige årtier, er blevet vakt til live igen. Derfor skal du heller ikke være bange for, at få en masse farver på tøjet. Især ikke når det bliver rigtig sommer, hvor sol og farver går perfekt hånd i hånd. Så hvis du tør at kaste dig ud i tøj med glade og friske farver, samt flotte og stilrige prints er Smashed Lemon fra tøjfirmaet Mustus perfekt til dig, da dette tøjmærke er inspireret af 50’ernes mode og er opført i den retro og vintage stil, der er blevet så moderne de sidste par år. Du finder helt sikkert en kjole der passer perfekt til dig og som er med til, at udleve en hver piges drøm om, at ligne Marilyn Monroe. Du finder en kjole til hver en anledning, så der er en kjole til både brylluppet, dimissionsfesten og sommerfesten. Det eneste du skal gøre er nu, at vælge den kjole du skal have på til alle sommerens fester. Så det, en gang for alle, er slut med at have tøjkrise hele sommeren.