Timeassistent i VILA City 2, over 18 år

Arbejdsgiver: VILA

Adresse:

Område: Danmark, Den Europæiske Union, Europa, Europæisk Økonomisk Samarbejdsområde, Høje Taastrup, Københavns vestegn, Norden, Region Hovedstaden, Sjælland, Skandinavien, Storkøbenhavn, Taastrup, Øresundsregionen

Opslået: 15/09/2021

Ansøgningsfrist: 15/10/2021


Timeassistent i VILA City 2, over 18 år

VILA
Timeassistent i VILA City 2, over 18 år

VILA, Taastrup

Er du over 18 år og har du tjek på de nyeste trends? Er du fleksibel, udadvendt og parat til at yde den bedste service overfor vores kunder?

Så har du mulighed for at blive en del af et serviceminded og dygtigt salgsteam i vores VILA-butik i City 2. Arbejdstiden er 10-15 timer om ugen, og vil typisk være hver anden weekend og en hverdag i ugen, samt ved ferier og sygdom.

VILA er et brand, hvor passionen for oplevelser, trends og feminint design forenes i et dynamisk univers af mode og inspiration. VILAs vision er at være den feminine fashionistas foretrukne modebrand, så for os er det essentielt at give kunden den ideelle shopping-oplevelse hver eneste gang, hun træder ind i en af VILAs butikker.

Som butiksassistent er din primære opgave at give vores kunder den bedste service samt sørge for, at butikken altid ser indbydende og præsentabel ud.Skriv venligst i din jobansøgning, at du så studiejobbet på StudenterGuiden.dk