The Pink Hunter

The Pink Hunter


The Pink Hunter er en anderledes og unik frisørsalon, som altid  er med på de nyeste tendenser indenfor klip, opsætning og make up.
Her er det til at betale for en lækker behandling uden, at man skal bruge hele sin SU.

Fokus hos The Pink Hunter er, at kunden hele tiden er i centrum - Så det er dine ønsker og behov der bliver hørt.

Hos The Pink Hunter får du ikke bare en klipning eller en farvning, du får en unik oplevelse der med garanti vækker opsigt.

Her er der pink de fleste steder, du bliver behandlet i gammeldags frisørstole og stedet minder faktisk mest om en old-school frisørsalon. Der er altid gang i den hos The Pink Hunter, men kunden er altid i centrum uanset hvad type behandling du ønsker.

I The PINK Hunter finder du også Nail&Body som ejes af Camilla. Camilla er uddannet Negletekniker og voksbehandler, og har over 6 års erfaring.
I hendes salon får dine negle nok den bedste behandling i Kolding. Hun laver Gelenegle i alle længder og faconer, alt slags nail-art, color gel og Gel-polish - selvfølgelig til meget rimelige priser.

Der laves Gelenegle med både tipper og skabelon!
Endvidere har hun valgt at udvide salonen - så hun nu også tilbyder SprayTan, Eyelash Extensions og alle former for voks behandlinger. Selvfølgelig med de bedste produkter der er på markedet.

Er du til en anderledes og unik frisør oplevelse så er The Pink Hunter helt klart stedet i Kolding. Lækker indretning, imødekommende og erfarent personale - og priser man kan betale.
Adresse

Slotsgade 8
6000 Kolding


Kontakt info

Telefon: 53386011


E-mail: info@thepinkhunter.dk


Åbningstider

Mandag-Onsdag: 9.00-17.00


Torsdag: 9.00-20.00


Fredag: 9.00-17.30


Lørdag: 9.00-12.30 (Dog er der lukket Lørdag i lige uger).


 


Website

The Pink Hunter's websiteThe Pink Hunter
The Pink Hunter
The Pink Hunter
The Pink Hunter