The Old Barber Lounge

I Odense kan du finde en række forskellige frisørsaloner, men hvis du er på jagt efter en frisør i Odense (særligt for mænd) med en unik atmosfære og indretning, så er The Old Barber Lounge bestemt en salong i Odense, som du bør tjekke ud. Helt konkret finder du The Old Barber Lounge i Odense på Vestergade 88. Her er der fokus på kvalitet, og du kan være sikker på, at dit besøg hos The Old Barber Lounge bliver noget ganske specielt. Med sin beliggenhed i hjertet af gågaden, kan du meget nemt komme til salonen. Hos The Old Barber Lounge er priserne også rigtig gode, og der er desuden mulighed for studierabat på nogle af ydelserne i salonen!


Når du træder ind i salonen på Vestergade 88 vil du hurtigt bide mærke i den helt særlige indretning, der i høj grad adskiller sig fra andre saloner i Odense. Her bliver du taget tilbage 50’erne! Der er i høj grad kælet for detaljen ved indretningen, hvilket er med til at skabe de helt perfekte rammer for en god oplevelse i frisørstolen. Forskellige nuancer af træ og læder præger indretningen af salonen. Med sin flotte facade kan du heller ikke undgå at lægge mærke til salonen i bybilledet.


Mens du venter på, at det bliver din tur til at blive forkælet, kan du nyde en kop kaffe eller endda en drink! Når det bliver din tur, skal du blot læne dig tilbage i de skønne vintage frisørstole i salonen, hvor du kan smække benene op! Ejeren af salonen, Amudi Agha, står klar til at give dig en god frisøroplevelse. Hos The Old Barber Lounge er der fokus på god kvalitet og professionalisme, hvor kundens behov er i fokus. Dette er med til at gøre, at du går ud fra salonen med lige præcis det look, som du ønskede! 


Når det kommer til udvalget af ydelser hos The Old Barber Lounge, kan du vælge mellem lidt forskelligt, der er rettet mod mænd. I salonen kan du blandt andet blive klippet, få trimmet dit skæg eller få en voksbehandling af næse/øre. Du kan også få trådet din øjenbryn i salonen. Mulighederne er mange, og hvis du er interesseret i at læse mere om, hvilke serviceydelser The Old Barber Lounge tilbyder, så kan du finde flere informationer omkring dette på salonens egen hjemmeside.


Som kvinde, har du også mulighed for at blive klippet i salonen. Der er nemlig en damefrisør afdeling i The Old Barber Lounge, hvor du kan blive klippet til en god pris. I salonen har du mulighed for at få et dameklip med føn/vask, permanent, bundfarve, farvning af bryn og vipper, få fjernet ansigtshår med tråd.


Alt i alt kan vi varmt anbefale dig at besøge The Old Barber Lounge på Vestergade 88. Her bliver der taget godt hånd om dig og dit hår. Indretningen tager dig tilbage til 50’erne og skaber dermed rammerne for en helt særlig frisøroplevelse, som du sent vil glemme. Det eneste du skal tænke på er at læne dig tilbage i frisørstolen. The Old Barber Lounge er en oplagt salon for dig, der gerne vil klippes til en god pris! Her er det vigtigt at understrege, at du på nogle af ydelserne i salonen, hvilket du kan læse på salonens hjemmeside.