The Mullet

Husker du det tyske fodboldlandshold i 80’erne, hvor især Rudi Völler var med på moden, med det lange nakkehår og frit udsyn til ørerne? Denne frisure er kendt som en Mullet og den har fået et comeback, denne gang i form af en frisørsalon, der ligger midt i København på Flensborggade.


Frisør og indehaver af The Mullet Cut Shop, Karina Ross, har arbejdet i frisørfaget i mange år. Salonen blev oprettet for at skabe en ny trend, der på ville give mere tilfredse kunder med lækkert hår. Karina har altid haft mange gode ideer til hvad der kunne fornys indenfor faget og det er den vision der har gjort, at salonen The Mullet blev åbnet.
Bestil din tid online allerede nu!


The Mullet Cut Shop er for dig, som vil have lidt mere kant på frisuren end du kan få andre steder. Det er ikke blot hverdagsklip og studsninger der kommer ud af døren på Sommerstedgade . Der er mange muligheder for at tilpasse en mulletfrisure til mere moderne format, så den passer til din stil. Karina har specialiseret sig i dame og herreklip, og derfor kan du både som mand eller kvinde tage et smut forbi The Mullet, for at få ordnet dit hår.


The Mullet Cut Shop deler lokaler med en tattoo shop, så du kan slå to fluer med et smæk: Få en ny smart frisure i toppen og en tatovering af en mullet på kroppen.


Du er altid velkommen i frisørsalonens rustikke lokaler, der i farver og stil fører tankerne tilbage til tiden hvor The Mullet var højeste mode. Servicen går Karina ikke på kompromis med, så når du kommer ind i salonen bliver du budt på noget lækkert at drikke! Der er altid vejledning og rådgivning af nye produkter, så du kan få lidt af salonen med dig hjem.Bestil tid her og tag plads i stolen hos The Mullet Cut Shop.


Studenterguiden.dk elsker Mullets og anbefaler dig at prøve en ny frisure og en ny stil, så du kan overraske dine omgivelser. Vær kæk og fræk og klip sorgerne væk. Det er ikke dyrere end en studerende har råd til at blive klippet der jævnligt, og den altid gode service og den dygtige frisør, gør The Mullet Cut Shop til en virkelig populær og attraktiv salon. Skal turen til frisøren være en oplevelse med lidt ekstra, så bestil allerede nu din tid hos The Mullet Cut Shop!