The Gym - Bar Bordtennis Natklub

The Gym - Bar Bordtennis Natklub

The Gym - Bar Bordtennis Natklub, tidligere Club Retro, er i sandheden en natklub, som skal besøges og som scorer topkaraktér i originalitet. Du finder intet lignende i Odense. Bag The Gym - Bar Bordtennis Natklub står de yderst erfarne og passionerede mennesker, som også stod bag det prisvindende Club Retro. Dermed er du sikker på en fantastisk fest og god service ved hvert besøg. Og det hele får du uden at skulle betale entré og alt i natklubbens barer er til yderst rimelige priser.

Det siger folkene bag The Gym selv

Bar – Bordtennis – Natklub, tilsammen THE GYM.. en super lækker og hyggelig indretning i en afslappet atmosfære, danner rammerne om dette nye koncept i Odense.

Den bedste musik, fri entre, mere end 300 siddepladser, 60 meter bar og et venligt og imødekommende personale. THE GYM er klar til at tage imod torsdag, fredag og lørdag.

Vi åbner kl. 22 med Bar, Bordtennis og Billige priser fra torsdag til lørdag og glider over i natklub så snart stemningen tillader det. Vi lukker for natklubben kl. 06.

Stilen er en blanding af en 70´er gymnastiksal i læder og træ, rå fabrikshal med beton og metal - også et lille twist af bordtennis.

Der er masser af muligheder for private fester. Man kan få sit eget rum, eller område, med bar og det hele, så langt ud på natten, som man måtte ønske det. Personalet yde sit bedse, for at give dig og dine venner en rigtig god aften.

Hold din privatfest i The Gym - Bar Bordtennis Natklub

Der er mulighed for at leje The Gym - Bar Bordtennis Natklub på alle ugens dage. På lørdage åbner The Gym - Bar Bordtennis Natklub dørene for andre gæster kl. 24. Der er mulighed for at skræddersy din fest eller arrangement så det passer perfekt til dine forventninger i vores rammer. Vi ordner alt og sørger for det kedelige oprydningsarbejde og ikke mindst opvasken, så du kan læne dig tilbage i værtsrollen og sørge for dine gæster. Vi booker underholdningen og aktiverer dine gæster i den grad du måtte ønske det. Alt kan lade sig gøre. Vær opmærksom på vores aldersgrænse som er min. 20 år om lørdagen. Kontakt Stig fra The Gym - Bar Bordtennis Natklub på telefon: 20 926 926 for reservationer eller mere information.

Bonus: I kælderen finder du en femte bar, der er kendt som Blomsten og Bien. Der er fri adgang hertil og ofte også fyldt med festglade mennesker.

Samarbejde: Vi samarbejder gerne med både festudvalg, Rustursudvalg mv. Så kontakt os for at høre hvad vi har at tilbyde og kan være behjælpelige med.Bestil bord online


The Gym - Bar Bordtennis Natklub


Adresse

Overgade 45-47
5000 Odense C


Kontakt info

Telefon: 7171 8282
E-mail:
 info@the-gym.dk


Åbningstider

Lørdag: 23.00 - 06.00


Website

The Gyms WebsiteThe Gym - Bar Bordtennis Natklub
The Gym - Bar Bordtennis Natklub
The Gym - Bar Bordtennis Natklub
The Gym - Bar Bordtennis Natklub