The Burger Bob

The Burger Bob

I Aarhus V finder du The Burger Bob, som på trods af navnet, også laver de lækreste pizzaer. Pizzaerne fås både som almindelige og som familie, samt indbagte. Der er også et godt udvalg af grillretter, fx sprøde pommes frites, velsmagende pølsemix, lækre nuggets, hjemmelavet durum og ikke at forglemme deres dejlige burgere.


 

Du finder The Burger Bob på Kappelvænget 4, midt på butikstorvet. Marienlyst Golfklub ligger ikke langt derfra, så efter en omgang golf, kan man evt. slutte dagen af med god og nem mad herfra. Elitesmileyen sikrer, at her er der madvarer af høj kvalitet, og orden i sagerne.


På menukortet finder du blandt kundernes favoritter blandt andet den helt klassiske American Burger, med krydret bøf, mayonnaise, romainesalat, lagret cheddar, bacon, rødløg, syltet agurk, tomat, sennep og ketchup, eller den mere spicy mexicanske burger, med krydret bøf, aioli, romainesalat, lagret cheddar, bacon, rødløg, agurk, guacamole og max salsa. Pizzaen Amigo med oksekød, pepperoni, kebab og bacon står også høj på listen over favoritter.


Ønsker du at afhente hele herligheden, er der masser af mulighed for parkering på Kappelvænget, men de friske bude kommer også gerne ud med maden.