Tech Gadgets som alle studerende bare MÅ eje

Tech Gadgets som alle studerende bare MÅ eje

Der er mange gode tech gadgets, som kan gøre livet nemmere for studerende. I denne artikel kan du læse om, hvilke tech gadgets de studerende bare MÅ eje.

 

Støjreducerende høretelefoner

Det er et must for enhver studerene at eje støjreducerende høretelefoner. Med et par fantastiske høretelefoner kan enhver studerende glemme alt om sine omgivelser og fokusere på en eksamen, en vigtig opgave eller endda vigtig nattesøvn (som vi også skriver mere om nedenfor). De støjreducerende er også et fantastisk hjælpemiddel til at høre god musik, mens du spiller online spil med for eksempel Bonusfinder Danmark.

 

Sørg for en god nattesøvn med et digitalt ur

Der er muligvis ikke tale om en ekstremt avanceret gadget, men det er en ”must” set i vores øjne. Det er en god ide at investere i et digitalt ur, som du blandt andet kan bruge som et vækkeur.

 

Som du måske allerede ved, ødelægger mobiltelefonen nattesøvnen for mange personer. Faktisk viser tal, at 18 procent tjekker deres mobiltelefon om natten, efter at de har lagt sig til at sove.

 

Dette kan påvirke nattesøvnen, og det kan også muligvis få konsekvenser for helbredet i det lange løb. Derfor er det en god ide at investere i et digitalt ur, så du ikke behøver at have din mobiltelefon ved siden af sengen, eller endnu værre, under puden.

 

Hvis du stadigvæk bliver fristet af at tjekke telefonen i de senge nattetimer, kan du endda gemme telefonen væk i et andet værelse, eller i en kasse for at undgå at tjekke den, når det handler om at hvile øjnene og hjernen.

 

Kabelsamler

Studerende render ofte rundt med mange ting i tasken, og dermed kan høretelefonledninger hurtigt blive viklet ind. Men du kan spare tid (og energi) ved at købe en kabelsamler og dermed undgå denne udfordring i fremtiden.

 

Bærbar harddisk

De fleste opbevarer sine notater på computeren, og det er en risikabel affære, hvis du ikke har en kopi. Undgå at være ’den person’, som altid siger, at de skal lave en back-up.

 

Sørg for at lave en back-up ved at have en bærbar harddisk, hvor du gemmer dine vigtige notater, opgaver osv. Så er du altid på den sikre side, hvis uheldet skulle være ude, og din bærbare computer for eksempel går i stykker.

 

Du kan også passe og pleje din harddisk ved at undgå fejl, som forkorter dens levetid. Eksempelvis er det vigtigt at undgå at din harddisk får hedeslag, og hvis du ofte tænder og slukker din computer, risikerer du også at skade din harddisk.

 

Det er også vigtigt at undgå fysiske slag, fald og stød, og derfor kan det være en god ide at investere i en god rygsæk, så den bærbare computer ikke lider skade. Det kan du læse mere om nedenfor.

 

Få fingrene i en tyverisikret rygsæk

Som studerende kan det være en god ide at investere i en tyverisikret rygsæk. Igen kan du spare penge, da det er en rygsæk, som både kan bruges til hverdagen samt storbyferier.

 

Ofte har en tyverisikret rygsæk skjulte lommer, som hverdagen nemmere for ejeren. Derudover findes der også termoisolerede rygsække, som er med til at holde mad- og drikkevarer kolde eller varme i længere tid.

 

Sidst, men ikke mindst, er det et stort plus at mange tyverisikrede rygsække ofte er vandtætte og dermed beskytter du ikke kun den bærbare computer, men også bøger og vigtige papirer.

 

Spar på elregningen med DONGs SmartHjem

Livet på SU kan være udfordrende, og derfor handler det om at spare penge, hvor man kan. Du kan styre temperaturen derhjemme fra din computer eller en smartphone app med DONGs SmartHjem, og det kan bidrage til at passe på såvel miljøet som din økonomi.

 

Livet skal være nemmere med gadgets

 

I sidste ende handler det blot om at finde frem til gadgets, som giver mulighed for at spare tid og energi for de studerende.