Tag på Frøslevlejrens efterskole og styrk dine kunstneriske talenter

Tag på Frøslevlejrens efterskole og styrk dine kunstneriske talenter

Er du på udkig efter en efterskole hvor du kan udleve dine evner indenfor musik, teater og dans?

Frøslevlejrens efterskole er en efterskole i Sønderjylland, som ligger tæt ved grænsen til Tyskland.

Det kan godt være at det føles langt væk, hvis man kommer fra Nordjylland eller Sjælland, men når først du er faldet til på efterskolen så har afstanden intet at sige og så er det de weekender hvor du er hjemme du vil savne at være tilbage på efterskolen.

På Frøslevlejrens efterskole er der fokus på scenekunsten. Det er en meget ambitiøs efterskole, som søger at lede eleverne mod en fremtid inden for teater, film og kunstarter som dans og musik. Alle linjefagene er også målrettet på at lede hen imod en karriere, der er kunstpræget og spændende.

Mange danske skuespillere og musikkunstnere har i den seneste tid fået stor international anerkendelse. Herunder skuespillere som Mads Mikkelsen og Ulrik Thomsen og musikere som Mø og Lukas Graham.

Der kommer en del elever syd for grænsen, så skolen har også et lidt internationalt islæt. Det er sandsynligt at man vil skabe venner på tværs af landegrænser og kultur, når man befinder sig sammen 24 timer i døgnet. Det vil også være naturligt at man lærer lidt sproglige udtryk af hinanden. Når man bor på en international skole og lærer sig nye venner at kende, med de sproglige udfordringer der følger med, så har man også en øget chance for at begive sig på den internationale scene, eller i hvert fald på den tyske teater og filmkunstscene.

Berlin er blandt andet kendt for at være et knudepunkt for kunstnere, så hvis du brænder for at arbejde med dette område, så tag på Frøslevlejrens efterskole et år og styrk dine gudsgivne talenter.

Læs mere om Frøslevlejrens efterskole eller besøg efterskolen her.