Tag afsted i egen bil når Italien kalder på dig

Tag afsted i egen bil når Italien kalder på dig

Det danske vejr er Gajolvejr, som man siger. Men man kunne også sige: Det danske vejr er rejs-sydpå-vejr. Om det er vinter eller sommer, så er det altid et mere behageligt klima syd for Alperne. Har du først været på en tur til Italien og oplevet den kultur og livsstil, som de har der, hvor man stort set kan sidde udenfor ved cafeerne hele året rundt, lige på nær i det helt nordlige Italien, så ved du også at du helt sikkert skal dertil igen.

Måske har du været på studietur til Firenze eller Pisa og set det skæve tårn, besøgt de mange museer og spist på et originalt trattoria eller pizzeria? Godt nok er det ikke italienerne der har opfundet pizzaen, men det er dem der har gjort den populær og derfor er de kendt for den.

Der er mange danskere der falder for landet og flytter dertil efterfølgende. Et lille hus i Toscana med de røde tegltage og en lille vinmark til. Det er noget der trækker. Det er dog for det meste det lidt ældre segment der flytter derned. Vi andre må nøjes med at tage på ferie i den dejlige land.

Du kan vælge at tage en charterrejse derned, men så oplever du nok ikke meget mere af landet end poolen ved hotellet. Hvis du har mulighed for at tage på bilferie med en gruppe venner, så bør I gøre det. Kør-selv ferier er det nye hotte og du kommer til at opleve meget mere end ved en charterrejse. Med en kør-selv ferie kan du selv bestemme hvor du vil hen og du slipper også for at være tvunget til at køre i en bus, sammen med en masse andre chartergæster, hvis du vil ud og se noget andet end hotelværelsets fire vægge. Der er så meget at se at du vil kunne komme igen og igen og opleve noget nyt hver gang.

Slip væk fra Danmark og tag enten på ski om vinteren eller oplev de flotte vinmarker og den dejlige natur om sommeren. Så slipper du også for at spise så mange gajoler, men kan nyde solen og varmen, som vi så ofte savner i Danmark.

Læs mere om at tage på bilferie i Italien her.