Supernova Organic Hairstyling

Supernova Organic Hairstyling

Supernova Organic Hairstyling er Koldings første certificerede grønne frisør salon. Hvis du søger en frisør i Odense som både er farlig kompetente, er økologiske og hvor du får en fantastisk behandling, så er Supernova Organic Hairstyling i Kolding netop stedet for dig. Salonen finder du placeret på adressen Jernbanegade 1E på førstesalen.


Undgå allergi - hårfarve uden risiko - skån dig selv og miljøet - ingen ammoniak - ingen giftige og hormonforstyrrende stoffer. Efter en del erfaring indenfor frisørfaget, hvor frisøren bag Supernova Organic Hairstyling bl.a. har arbejdet som konsulent og undervist på Kolding tekniske Skole og for Kolding Frisørlaug, kan hun se et stigende behov hos kvinder og mænd efter produkter som er allergi- og miljøvenlige.


Derfor kan du hos Supernova Organic Hairstyling få en miljøvenlig og økologisk wellness oplevelse. Få f.eks. farvet dit hår med god samvittighed, mens du nyder et lækkert fodbad.


Indeklimaet i deres salon er yderst fantastisk på grund af deres æteriske olier, som de arbejder med. På denne måde undgår de kemiske dampe, som der ofte er i saloner. Dit hår bliver både sundere efter et besøg i salonen, men derudover får du også en dejlig oplevelse af afslapning i salonen. Her kan du nyde en dejlig kop kaffe samt deres dygtige håndværk i salonen. De sørger for, at du får det hår, som du går og drømmer om. Ønsker du, at der skal ske noget nyt med dit hår, men ved du ikke hvad? Så kan frisørene hos Supernova Organic Hairstyling hjælpe dig med idéer og inspiration.


Supernova Organic Hairstylings farver er så vidt muligt uden giftige, hormonforstyrrende, allergifremkaldende stoffer. De indeholder ikke det allergifremkaldende stof PPD (Para Phenyl Diamin), resorcinol og toulene diamine 2,5. Derfor er de ikke skadelige på huden. Endelig er deres holdbarhed fantastisk.


Prøv også Supernova Organic Hairstylings lysninger som giver flotte blonde reflekser. Hår- og hudplejeprodukterne er en nydelse af velvære. Det er miljøvenlige og økologiske produkter på højeste kvalitetsmæssige niveau.


Vær god ved dig selv og dit hår og oplev et sundt og lækkert hår. Bestil tid allerede nu på telefon 75 50 51 05. Hvis du befinder dig i Kolding, kan du nemt komme et smut forbi salonen, idet den ligger centralt placeret tæt på stationen.