Sunset Boulevard studierabat - opgrader gratis til stor menu!

Sunset Boulevard studierabat - opgrader gratis til stor menu!

Sunset Boulevard tilbyder et stort udvalg af sunde og lækre sandwiches, såvel som en masse forskellige lækre burgers. Netop nu kan du opnå en lækker og fordelagtig studierabat hos Sunset Boulevard: du kan nemlig få opdateret til en stor menu gratis, når du fremviser dit studiekort. Så hvis du er lidt ekstra sulten, kan du med fordel anvende dit studiekort her, og få mere mad til pengene - helt gratis!


Sunset Boulevard studierabat gør det muligt for dig, at få mere mad til pengene, og hvem ønsker ikke dette? Dette er specielt et drømmescenarie for studerende, hvor pengene ofte er små. Derfor er det et kæmpe plus at få mere mad helt gratis! Hos Sunset har de et stort udvalg af både sandwiches og burgere, som man også kan få som en menu. Derfor er det muligt for dig at både anvende denne rabat til både deres sandwich menuer såvel som deres burger menuer. Så hvad end du end du har lyst til sandwich eller burger, så kan du som studerende med fordel benytte dig af denne Sunset studierabat.


 


Spring køen over - bestil din mad hjemmefra!


Ønsker du at springe køen over, så kan du gøre dette via Sunset Boulevards hjemmeside! Her er det nemlig muligt at bestille Take Away online. På denne måde slipper du for at stresse over, hvad du ønsker at bestille, mens du står i køen og venter. Du kan nemlig sidde hjemme i din sofa og nemt og bekvemt vælge, hvad du gerne vil bestille.


 


Få flere sprøde pommes frites - helt gratis


Sunset Boulevard er specielt kendt for deres pommes frites med lækker krydderi, og hvem kunne ikke tænke sig at få sig nogle ekstra af disse lækre pommes frites med gratis? Hvis du benytter din studierabat hos Sunset Boulevard får du, som tidligere nævnt, nemlig en gratis opgradering til en stor menu når du fremviser studiekort. På denne måde får du en større sodavand samt en større omgang pommes frites med gratis.


 


Hvor får jeg rabatten?


Restauranterne befinder sig i hele landet, og det er derfor ikke svært, hvorend du befinder dig, at gøre brug af denne fordelagtige studierabat, næste gang du besøger en Sunset Boulevard restaurant! Så hvis du ønsker at tage et smut forbi din lokale Sunset til en sund sandwich til frokost, eller til en lækker burger til aftensmad, så kan du med fordel medbringe dit studiekort og opnå studierabat. Da Sunset Boulevard restauranterne er at finde over hele landet, har du derfor ingen undskyldning for ikke at benytte dig af dette lækre tilbud som studerende.


Så hvis du ønsker at få mere mad til pengene, så kan du her få opgraderet til en stor menu, når du viser dit studiekort hos Sunset Boulevard. Ganske nemt og helt gratis!

Få et overblik over alle Sunset restauranter i landet på https://www.sunset-boulevard.dk/restauranter

Udbyder
Sunset Boulevard