Styleroom

Styleroom

Forkæl dig selv med en behandling udover det sædvanlige hos Styleroom på Frederiksberg Allé. Her finder du ikke blot en frisørsalon, men en oase af velvære. Få en unik frisure af en af Danmarks bedste stylister, der ikke kun rådgiver dig om dit hår, men også omkring makeup og personlig styling. Uanset om du er til tidsløse klassikere, trendy cuts eller har mod på at gå forrest, vil Styleroom kunne finde frisuren til lige netop dig.

Du mærker straks, at du er i erfarne og trygge hænder. Frisørerne har mere end 40 års erfaring fra ind og udland! Salonen udstråler professionalisme uden, at besøget bliver højtideligt. Hos Styleroom er det dig og dine ønsker der er i højsædet, og du kan være sikker på en behandling og et look udover det sædvanlige.

Hør bare hvad en nuværende kunde udtaler:
Louise Hart - Sangerinde/musiker/skuespiller.

Jeg er altid meget tilfreds, når jeg er blevet klippet, farvet eller stylet hos Berit. Som en pige der er glad for mit lange hår, er jeg altid bange for at få klippet for meget af. Det gør Berit ikke, hvis man beder hende om at lade være! Berit har også stylet mig til billeder, og vigtige events/koncerter. Altid med stor succes.

Bestil tid til dit nye look her!

Om Berit Kloster:


Berit Kloster er Professionel Frisør, Stylist og Makeup-artist uddannet i Danmark, Norge, London og Paris.
Har drevet egen frisørsalon og kursusvirksomhed siden 1990, Guldvinder i danske og nordiske frisørmesterskaber, har bred erfaring  som underviser, stylist på shows, fotooptagelser, reklamefilm og tv. Skaber dit personlige hår, styling og Totalmakeover. 


Berit taler dansk, engelsk, tysk, fransk, norsk og færøsk.


I salonen kan du også blive betjent af Camilla Collin  der er junior  frisør og uddannet i makeup og hudpleje fra La Biosthetique og Petsy Nordberg der er junior frisør - uddannet makeup artist og stylist.To unge kompetente frisører med fingeren på pulsen og styr på trenden til friske piger og fyre.

Forkæl dit hår og dig selv - bestil tid online!