Studierabat er en studerendes bedste ven!

Studierabat er en studerendes bedste ven!

Sponsoreret indhold:

Hvis du er studerende, så ved du sikkert også, hvor svært det kan være at få det hele til at hænge sammen rent økonomisk. Man får ikke ret meget mere end 5000 kroner om måneden, og det er altså nogle penge, som man både skal betale husleje, mad, forsikringer, regninger og andet for. Det er ikke særlig meget. Det kan selvfølgelig være, at man vælger at få et job ved siden af, men det er langt fra alle, der kan magte det, og selv hvis man har et job, så er det sjældent, at man kan tjene super meget ved siden af. Det kan være, at du i stedet for skal blive bedre til at blive opmærksom på, hvor du kan få studierabat henne. For som studerende uden så mange penge, så er studierabat din bedste ven!

Du kan bruge det, når du skal med tog eller bus

Hvis du skal rejse med tog eller bus, og du skal købe en billet, så kan du købe den i kategorien ”ung”. Det er ligegyldigt, hvor gammel du er, for når du er studerende, så er du berettiget til at kunne køre under denne billet. Hvis man ikke er studerende, så kan man køre som ung til og med en alder af 25. Du skal bare huske, at du skal have dit studiekort med i tilfælde af, at der kommer en kontrollør. Hvis du ikke har dit studiekort med, så kan du nemlig risikere at skulle betale en afgift på 750 kroner. Sørg derfor for altid at have dit studiekort i din pung, så du aldrig kommer afsted uden det.

 

Du kan bruge det, hvis du skal ud og spise

Der er også mange spisesteder, hvor man har mulighed for at bruge sit studiekort til at få studierabat. Du skal altid huske at spørge, når du er et nyt sted. Det er naturligvis særligt i de byer, hvor der er mange studerende, at der er spisesteder, der er opmærksomme på at lave sådan en rabat.
Der kan være mange penge at spare på café- og restaurantbesøg. Nogle spisesteder tilbyder 10% eller helt op til 25% rabat på regningen. Andre spisesteder har andre gode tilbud.

 

Du kan bruge det på nettet

Der er også flere steder på nettet, hvor du kan få studierabat. Du kan f.eks. få rabatkoder til flere forskellige tøjhjemmesider. Tøj er noget af det, som man ofte må lade vær med at købe som studerende, fordi der simpelthen ikke er råd til det i budgettet. Det kan være, det bliver lidt nemmere at finde penge til, hvis du kan få det på rabat. Du kan i hvert fald tjekke siden ud og se, om der er noget for dig.

Det er ikke kun tøj, du kan købe med studierabat på nettet. Der findes mange hjemmesider, der tilbyder studierabat på alverdens forskellige varer. Det er bare med at gå på opdagelse i de mange rabatter!