Studiegadgets til oplæsning og eksamen

Studiegadgets til oplæsning og eksamen

Elektronik er skabt til at gøre hverdagen nemmere og bedre for os mennesker.

Især studerende.

Med lidt penge kastet i elektronik får du en sjovere studietid (og du behøver ikke hele tiden at købe nye cykler).

Tag et kig på 4 anbefalede studiegadgets her:

Smart printer

Hvis du stadig er en af de studerende i Danmark der skal printe din opgave til eksamen bør du investere i en lille, men trådet printer.

Trådløse printere i almindelighed er smarte, men i det øjeblik du sidder til eksamen kan du være sikker på at netværket ikke virker som det skal og at du derfor ikke får printet og afleveret din opgave. Her er et godt og gammeldags kabel en bedre løsning.

En lille og lækker printer med kabel står dig i 500 kroner og opefter. Du kan godt finde en billigere printer, men så er det med risiko for, at den er stor, tung og ikke særligt standhaftig. Og den skal jo gerne tåle til at blive flyttet en smule frem og tilbage, nu du skal til eksamen..

Du kan finde fx en Brother HL-1212W til under 1.000 kroner hos Elgiganten. Efterfølgende Brother toner finder du billigt online.

USB-læselampe

Du sidder sent om aftenen og læser i stuen med computeren foran dig – så er det vigtigt, du har nok lys. Loftlampen giver lidt, men hvis du ikke har nok lys sidder du nemt og falder hen netop når du burde være aktiv og læse.

Det kan du løse ved hjælp af en USB-læselampe.

Du sætter den til i computerens USB-port og så kan du bøje den, så det passer med hvor du læser henne. Du får skarp lys sendt direkte ned på dit pair (eller måske lige i øjnene afhængigt af, hvad du har brug for).

En USB-læselampe koster dig ikke meget over 100 kroner, hvis du køber den online. Du kan finde den og andre gadgets hos Made4men.dk.

Cykelophæng

Du bor i en studieby og har en lejlighed. Normalt ville du parkere cyklen udenfor, men der er bare med risiko for hver eneste aften, at den bliver stjålet. Hvis du låser hjulet fast til noget bliver cyklen bare stjålet med hjulet hængende tilbage.

Hvis du ikke bor for langt oppe eller måske endda i stuehøjde har du mulighed for at investere knap tusinde kroner i den mest effektive cykeltyverialarm til hjemmet – nemlig en cykelhænger i egetræ.

Du hænger din cykel op når du kommer inden for døren op ad væggen. Så fylder cyklen ikke på gulvet. Det egner sig godt til en by-, racer- eller almindelig fixiecykel. Stellet må bare ikke være mere end 5 centimeter tykt.

Det er billigere end hele tiden at skulle købe en ny cykel og indretningen i din lejlighed imponerer, når vennerne kommer forbi.

Powerbank

Du sidder sent om aftenen på læsesalen med din bog og hører stille og rolig klavermusik på telefonen – og så går den død..

Din livlinje til verden er væk. Væk er musikken, væk er hvilken bus du skal tage hvornår for at komme hjem og væk er din tidsfornemmelse.

Det problem undgår du nemt ved at have en Powerbank med i tasten. Powerbank er bare det pæne ord for at du har et eksternt batteri med dig rundt, du altid kan oplade din mobil med.

En 10.000 mAh-batteri – der kan oplade en almindelig iPhone 3-4 gange fuldt – står dig i et par hundrede kroner.

Du skal ikke gå død med din mobil særligt mange gange før du er villig til at betale det og mere til!